Gratis Jafra producten

Hoe je gratis Jafra producten kunt kiezen ontdek je hier. 

      

                            


Een Jafra party bij je thuis is altijd een goed idee. 

Jouw workshop naar keuze kan doorgaan waar je maar wilt. Geniet met je vriendinnen, maak plezier, relax samen, speel met onze Make-up of verwen jezelf van kop tot teen met onze Wellness of Skin Care producten. Jafra producten zijn van hoge kwaliteit.

En alsof dat nog niet genoeg is kun je ook nog met ons geweldig gastvrouwprogramma een heleboel GRATIS producten verdienen.

Al naargelang de Party-omzet mag de Gastvrouw een keuze maken uit het totale Jafra assortiment. Van toepassing is de reguliere stukprijs (geen speciale aanbiedingen of Sets) De hoogte van het tegoed hangt af van de Party omzet.

Voor ik Jafra consulente werd was ik van 1986 tot 1993 klant bij Jafra en werd ik 2 keer per jaar Jafra gastvrouw. Ik weet als geen ander hoe ontzettend leuk het is om gratis Jafra producten te mogen kiezen en hoe gezellig een Jafra avondje is.

 

      

 

++++ 7 Royal Jelly producten om uit te kiezen. Onze gastvrouwen mogen 1 of 2 exclusieve Royal Jelly klassiekers met 60% korting bestellen.

 

       

 

Met een paar toffe introducés, een lekker drankje koud, een knabbeltje en een babbeltje erbij weet ik zeker dat jullie een ongelooflijk toffe middag of avond gaan hebben. Ik ga al mijn beauty tips en ideetjes met jullie delen.

Welke workshop kies jij? Klik hier.

Liefs, Ine

 

Meest verkochte producten