Jafra workshops

Jafra workshop

Alle Jafra workshops zijn een feestje op zichzelf. Tijdens een Jafra party ontdek jij met maximum 6 deelnemers onze Jafra producten. Ook de Jafra aanbiedingen komen ruim aan bod. Als gastvrouw kies jij gratis Jafra producten bovenop een gezellig avond met familie en/of vriendinnen.

Nog niet bekend met Jafra?

Ik adviseers als eerste Jafra workshop te kiezen voor de workhop gelaatsverzorging. Ik zie zo vaak mensen om mij heen die graag gastvrouw willen zijn tijdens een Make-up workshop. Ik begrijp dit echt! Maar, nu komt ie: hoe kan je Make-up mooi zijn als de basis niet goed is. Hoe kan een schilder mooi schilderen als er niet geplamuurd is.

Jafra in Coronatijden

Ik geef opnieuw "live" Jafra party's.

Wil jij liever online Jafra gastvrouw worden en gratis Jafra producten ontvangen? Ook dat is mogelijk. Ik geef telefonisch en online gratis advies (huidanalyse, gezichtverzorging of make-up party). De online Jafra party wordt gegeven in een klein groepje met 2-3 deelnemers. De Online Jafra workshop kan ook in een grotere groep gegeven worden. 

Liever een individuele gratis online Jafra afspraak? Ook dit is mogelijk. Whatsapp Jafra gastvrouw is ook mogelijk. Gratis Jafra Skin Care sessie individueel om te leren wat goed is voor jouw huid. Gratis Jafra Make-up sessie individueel om te leren make-uppen.

Vertel mij jouw wensen en bel me direct op +32 475 96 71 98. Mag ik jou helpen?

Liefs, 💋 Ine

Meest verkochte producten