Sun Spray Sunscreen SPF 30

Jafra Sun Spray Sunscreen SPF 30

Zonnebescherming voor het lichaam en gezicht in een handige spray voor het gehele gezin. Jafra zonnespray is van hoge kwaliteit

Deze Jafra sunscreen is olievrij en trekt snel in de huid zonder een laag na te laten. Niet comedogeen en hydrateert de huid.

Productbeschrijving: Een watervaste, lichte en snel intrekkende Sun Spray. Hij bevat betrouwbare breedspectrum UVA- en UVB bescherming met UV factor 30 en Jafra's exclusieve PPC complex. De spray laat zich zacht en gelijkmatig op de huid aanbrengen en bedekt deze snel met een olievrije bescherming tegen schadelijke zonnestraling.

Wil je meer lezen over veilig zonnen. Wat zijn de beste zonneproducten? Lees meer op mijn blog. Klik hier

Wat doet het/voordelen:

 • Beschermt de huid met een breedspectrum UV factor 30 tegen UVA- en UVB straling
 • Olievrij
 • Verstopt de poriën niet
 • Trekt snel in zonder "te plakken"
 • Helpt, middels anti-oxidanten, aantasting van de huid door de zon en het milieu te voorkomen
 • Helpt door zoethoutextract huidverkleuringen te minimaliseren

Gebruik: 20 minuten vóór blootstelling aan de zon gelijkmatig op het gezicht en het lichaam aanbrengen. De flacon daartoe ca. 20 cm van de huid verwijderd houden en opsprayen. Gelijkmatig over de huid verdelen. Om complete bescherming te garanderen de procedure herhalen. Om de 2 uur opnieuw aanbrengen, met name na transpireren, zwemmen of afdrogen.

Belangrijkste ingrediënten:

 • PPC complex
 • Ayurvedisch mengsel (zoethout, moringa oliefera, khuswortel en winterkers)
 • Pantheon en tocopherylacetaat
 • Shea Butter
 • Sap uit de bladeren van de Aloe barbadensis

PPC Complex betekent:

 • Protect (beschermt de huid tegen UVA en UVB straling met homosalate, octocrylene en octisalate)
 • Prevent (beschermt de huid met natuurlijke anti aging ingrediënten zoals vitamine E en thermus thermophilis ferment)
 • Correct (helpt huidverkleuringen te beperken met liquirice, moringa en oliefera)

Verpakking: Sprayflacon 125 ml

 

Beauty tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Sneller bruinen? Gebruik onder de zonnebank en in de zon de Almond Olie. In de Almond Olie zit géén zonbescherming. Om te zonnebaden meng de zonnecrème met de Almond Olie. 5 euro korting op de Royal Almond Oil bij aankoop van een Sun Care set. 

2. Gebruik na het zonnebaden royaal After Sun op het hele lichaam om de huid te rehydrateren. Voordelen: Herhaaldelijk gebruiken helpt huidverkleuringen, pigmentvlekken, droogheid, schilfertjes en afschilferen te minimaliseren en om langer bruin te blijven. Klik hier

3. Zon is de grootste boosdoener kwestie huidveroudering. Dagelijks de huid beschermen met zonneproducten is een "must". Vergeet de bovenkant van de handen niet te beschermen.

4. Plak op nieuwe Jafra zonneproducten een etiketje met de datum op wanneer deze geopend zijn. Niet geopende verpakkingen die je gesloten, koel en donker weg legt worden kunnen makkelijk 3 jaar bewaard worden.

5. Onlangs ging het in de media over de houdbaarheid van zonneproducten... Wat met Jafra zonneproducten? Hier het antwoord: Op het product staat na opening 18 maanden houdbaar. Jafra zonneproducten die goed bewaard worden (niet steeds in de zon of op de vensterbank) kunnen tot wel 24 maanden na opening gebruikt worden.

6. Heb je meer dan in zonnecrème nodig? Koop dan een Jafra set met korting. Voor de Sun Care set klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

€ 26,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen