Sun Spray Sunscreen SPF 30

Sun Spray Sunscreen SPF 30
 
Zonnebescherming voor het lichaam en gezicht in een handige spray

Een watervaste, lichte en snel intrekkende Sun Spray. Hij bevat betrouwbare breedspectrum UVA- en UVB-bescherming met UV-factor 30 en JAFRA's exclusieve PPC-complex. De spray laat zich zacht en gelijkmatig op de huid aanbrengen en bedekt deze snel met een olievrije bescherming tegen schadelijke zonnestraling.
 
Voor wie: Zeer geschikt voor alle voor de zon gevoelige huid en de zon ontwende huidtypen.
 
Werking:

  • Beschermt de huid met een breedspectrum UV-factor 30 tegen UVA- en UVB-straling
  • Olievrij - verstopt de poriën niet
  • Trekt snel in zonder 'te plakken'
  • Helpt, middels anti-oxidanten, aantasting van de huid door de zon en het milieu te voorkomen
  • Helpt, middels zoethoutextract, huidverkleuringen te minimaliseren

Gebruik: 20 minuten vóór blootstelling aan de zon gelijkmatig op het gezicht en het lichaam aanbrengen. De flacon daartoe ca. 20 cm van de huid verwijderd houden en opsprayen. Gelijkmatig over de huid verdelen. Om complete bescherming te garanderen de procedure herhalen. Om de 2 uur opnieuw aanbrengen, met name na transpireren, zwemmen of afdrogen.
 
Verpakking: Sprayflacon 125 ml

Zonneproducten met grote korting? Klik links in het item setkortingen

Beauty tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Sneller bruinen? Gebruik onder de zonnebank en in de zon de Almond Olie. In de Almond Olie zit géén zonbescherming. Om te zonnebaden meng de zonnecrème met de Almond Olie. 5 euro korting op de Royal Almond Oil bij aankoop van een Sun Care set. 

2. Gebruik na het zonnebaden royaal After Sun op het hele lichaam om de huid te rehydrateren. Voordelen: Herhaaldelijk gebruiken helpt huidverkleuringen, pigmentvlekken, droogheid, schilfertjes en afschilferen te minimaliseren. 

3. Zon is de grootste boosdoener kwestie huidveroudering. Dagelijks de huid beschermen met zonneproducten is een "must". Vergeet de bovenkant van de handen niet te beschermen.

4. Plak op nieuwe Jafra zonneproducten een etiketje met de datum op wanneer deze geopend zijn. Niet geopende verpakkingen die gesloten, koel en donker bewaart worden kunnen makkelijk 3 jaar bewaart worden.

5. Onlangs ging het in de media over de houdbaarheid van zonneproducten... Wat met Jafra zonneproducten? Hier het antwoord: Op het product staat na opening 18 maanden houdbaar. Jafra zonneproducten die goed bewaard worden (niet steeds in de zon of op de vensterbank) kunnen tot wel 24 maanden na opening gebruikt worden.


 

€ 26,00

 

Dit artikel is op voorraad