Body Protector Sunscreen SPF 50+

Body Protector Sunscreen SPF 50+

Zonnebescherming voor het lichaam. Vergeet de bovenkant van de voeten en de oren niet in te smeren
 
Productbeschrijving: Een lichte, olievrije zonnecrème die zich gemakkelijk laat verdelen en snel in de huid trekt. De breedspectrum UV factor 50 geeft een betrouwbare bescherming tegen de schadelijke UVA- en UVB straling. Jafra's exclusieve PPC complex hydrateert de huid en helpt met anti-oxidanten om aantasting van de huid door de zon te voorkomen en
huidverkleuringen te minimaliseren.
 
Voor de licht voor de zon gevoelige huid van het hele gezin. Beschermt ook huiddelen als neus, oren en schouders van lichtere huidtypen. Ook ideaal voor sporters.

Meer lezen over veilig in de zon kun je lezen in mijn blog. Klik hier. 

Wat doet het/voordelen:

 • Hydrateert
 • Olievrij
 • Verstopt de poriën niet
 • Trekt snel in zonder "te plakken"
 • Beschermt met breedspectrum UV factor 50 de huid tegen UVA- en UVB straling

Gebruik: Minstens een half uur vóór het zonnebaden of vóór activiteiten in de zon op de gewenste delen van de huid aanbrengen. Om de 2 tot 3 uur opnieuw aanbrengen, met name na transpireren, zwemmen of afdrogen.

Belangrijkste ingrediënten:

 • PPC complex (protect, prevent & correct) 
 • Ayurvedisch mengsel (zoethout, moringa oliefera, khus-wortel en winterkers)
 • ​Panthenol en tocopherylacetaat
 • Allantoïne
 • Ethylhexyl glycerine
 • Bisbolol

Verpakking: Tube 125 ml

 

Beauty tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Sneller bruinen? Gebruik onder de zonnebank en in de zon de Almond Olie. In de Almond Olie zit géén zonbescherming. Om te zonnebaden meng de zonnecrème met de Almond Olie. 5 euro korting op de Royal Almond Oil bij aankoop van een Sun Care set. 

2. Gebruik na het zonnebaden royaal After Sun op het hele lichaam om de huid te rehydrateren. Voordelen: Herhaaldelijk gebruiken helpt huidverkleuringen, pigmentvlekken, droogheid, schilfertjes en afschilferen te minimaliseren en om langer bruin te blijven. Klik hier. 

3. Zon is de grootste boosdoener kwestie huidveroudering. Dagelijks de huid beschermen met zonneproducten is een "must". Vergeet de bovenkant van de handen niet te beschermen.

4. Plak op nieuwe Jafra zonneproducten een etiketje met de datum op wanneer deze geopend zijn. Niet geopende verpakkingen die je gesloten, koel en donker weg legt worden kunnen makkelijk 3 jaar bewaard worden.

5. Onlangs ging het in de media over de houdbaarheid van zonneproducten... Wat met Jafra zonneproducten? Hier het antwoord: Op het product staat na opening 18 maanden houdbaar. Jafra zonneproducten die goed bewaard worden (niet steeds in de zon of op de vensterbank) kunnen tot wel 24 maanden na opening gebruikt worden.

6. Als je een setje koopt kun je de zonneproducten voordelig kopen. Klik hier.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.


€ 27,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen