Body Protector Sunscreen SPF 50+

Jafra Sun Body Protector Sunscreen Broad Spectrum SPF 50+

Nieuwe Jafra zonneproducten. Zonnecrème met hoogwaardige bescherming

90% van jouw huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon! De gevolgen van teveel, onbeschermd in de zon en een verbrande huid zie je doordat er méér rimpels ontstaan. Ook hyperpigmentatie en vroege tekenen van huidveroudering, zoals een slappe, doffe huid met huidverkleuringen.

Jafra zonneproducten hebben een ultra lichte textuur met hoge bescherming tegen UVA- en UVB stralen voor het hele gezin vanaf 6 maanden. Zuivere en koraalvriendelijke formules hydrateren je huid op plantaardige basis. Ze zijn bovendien waterafstotend, parabenen- & olievrij. Plakt niet, laat geen witte film na op je huid en verwent je huid met een paradijslijk parfum. Ontwikkeld met dermatologen.  

Productbeschrijving: Deze Jafra zonnebrandcrème is waterafstotend. Speciaal ontwikkeld voor activiteiten en plezier in de zon. De crème laat zich gemakkelijk aanbrengen en trekt snel in. Biedt zelfs na het zwemmen of transpireren nog een effectieve bescherming (opnieuw insmeren wordt aanbevolen). De lichte en olievrije formule hydrateert intensief en geeft een aangenaam soepel en zacht gevoel op je huid.

Wat doet het/voordelen:

 • Koraalvriendelijke zonnecrème
 • Trekt snel in zonder plakkerig aan te voelen
 • Laat geen witte sporen na
 • Olievrije formule, geen verstopte poriën
 • Voor het hele gezin vanaf 6 maanden
 • Licht en zacht
 • Waterafstotend
 • Beschermt tegen UVA- en UVB stralen
 • Hydrateert je huid
 • Aangenaam tropisch parfum

Gebruik: Breng je Jafra zonnecrème aan minstens 30 minuten voor blootstelling aan de zon. Smeer je zonneproduct niet te zuinig anders heb je niet de bescherming die op de verpakking staat. Geschikt voor alle huidtypen

Belangrijkste ingrediënten:

 • Bisabolol heeft een kalmerende werking en beschermt je huid
 • Glycerol is een plantaardig ingrediënt en trekt vocht aan en houdt het vast
 • Vitamine E verzorgt en hydrateert je huid
 • Panthenol Provitamine B5 verzorgt je huid en hydrateert intensief
 • Vlierbessenextract is een antioxidatief superfood dat veroudering van je huid tegen gaat en werkt verzorgend

Verpakking: Tube 125 ml

Elke Jafra zonneproduct bevat Broad Spectrum bescherming. Breedspectrum zonbescherming beschermt je huid tegen UVA- en UVB straling en kunnen zonschade en huidkanker veroorzaken. UVA stralen verouderen jouw huid en kunnen leiden tot ouderdomsvlekken en rimpels. UVB stralen kunnen zonnebrand veroorzaken.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. Wij hebben een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije Jafra producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergische reacties en irritaties.

Verstandig zonnebaden! Tips om je huid extra te beschermen.

1.Voor een korte periode in de zon, bijvoorbeeld van en naar het werk, kan make-up of een huidverzorgingsproduct met zonbeschermingsfactor voldoende zijn. Voor een langer verblijf buiten heeft je huid Jafra zonnecrème nodig.

2. Breng je Jafra zonnecrème minstens 30 minuten aan voor het zonnebaden.

3. Smeer je zonnecrème niet te zuinig, anders heb je niet de SPF bescherming die op de verpakking staat. Breng je zonnecrème elke 2 tot 3 uur opnieuw aan, zeker na het zwemmen of transpireren.

4. Baby's en kleine kinderen niet direct blootstellen aan de zon.

5. Uitgebreid zonnebaden kan je gezondheid ernstige schade toebrengen, blijf daarom nooit te lang in de zon.

6. Is het bewolkt? Toch heb je nog steeds je Jafra zonnebrandcrème nodig! Zelfs op bewolkte, nevelige of betrokken dagen kunnen zonnestralen je huid beschadigen.

€ 27,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen