Jafra Zonverzorging

Nieuw Jafra Sun producten bescherming tegen de zon voor het hele gezin vanaf 6 maanden.

Onze Jafra zonverzorging bestaat uit 5 producten die allemaal olievrij zijn, voelen licht op de huid, zijn niet plakkerig, laten geen witte film achter op je huid en ze hebben een subtiel lekker geurtje.

1. Jafra Spray On Sunscreen Broad Spectrum SPF 50
2. Jafra Body Protector Sunscreen Broad Spectrum SPF 50+
3. Jafra Face Protector Sunscreen Broad Spectrum SPF 50+
4. Jafra Tinted Face Protector Sunscreen Broad Spectrum SPF 50+
5. Jafra Cooling After Sun Relief Lotion

Jafra zonneproducten zijn van zéér hoge kwaliteit en absoluut olievrij. Zon is de grootste boosdoener kwestie huidveroudering. Hoe bescherm je jouw huid tegen de zon kun je lezen in onze blog. Jafra zonnecrème bevat natuurlijke anti aging ingrediënten, zijn waterafstotend, niet comedogeen en gaan hyperpigmentatie tegen.

Opvallend aan deze nieuwe producten is dat ze "koraal vriendelijk" zijn. Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bepaalde inhoudsstoffen in zonnebrandmiddelen koraalriffen beschadigen.

Jafra heeft bescherming van het milieu altijd hoog in het vaandel staan en daarom hebben we de nieuwe Jafra Sun ontwikkeld, een zonnebrandmiddel dat vrij is van oxybenzon en octinoxaat want dat zijn de schadelijke inhoudsstoffen voor de koralen. Koraalriffen zijn belangrijk voor onze planeet: Gezond ecosysteem. Belangrijke habitat voor vissen.

Smeer voldoende zonnecrème om je huid te schermen. Hier vind je alle zonnebeschermingsproducten van Jafra. Onze kwalitatieve zonverzorgings-producten voorkomen schade aan de huid en corrigeren de door de zon veroorzaakte huidverkleuring. Dagelijks je huid beschermen met zonneproducten is een "must".

Jafra Sun. Het SPF-getal geeft aan hoeveel langer je met zonnecrème in de zon kan blijven t.o.v. zonder bescherming voor er zonnebrand optreedt

Inderdaad 365 dagen per jaar. Vergeet de bovenkant van de handen niet te beschermen met zonneproducten.


JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig?
Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98