Vesen Life Body Lotion

Jafra Vesen Life Body Lotion 

Kan ook zonder parfum gebruikt worden

De Vesen Life Body Lotion heeft een voedende werking.  Deze heeft dezelfde geur als de Vesen Life Eau de Toilette. Als je Eau de Toilette en Body Lotion uit dezelfde geurlijn gebruikt blijft je geur de hele dag.

De eerste liefde, de eerste kus: het leven is een reis vol onvergetelijke momenten en mijlpalen: koester de momenten van geluk in je leven

Zonnige geur, die nieuwe energie geeft. Met pittige kopnoot van Braziliaanse peper en perzik, en een hartnoot van jasmijn, roos en sinaasappelbloesem is hij kruidig, fris en fruitig.

De Vesen Body Lotion heeft een voedende werking. Deze heeft dezelfde geur als de Vesen Eau de Toilette. Als je Eau de Toilette en Body Lotion uit dezelfde geurlijn gebruikt blijft je geur de hele dag.

Verpakking: Grote tube 200 ml 

 

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten waar je blij van wordt:

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. 

Jafra producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste voor de huid) te bevestigen. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid. 

Dierproeven worden niet gedaan. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

€ 25,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen