Girl Squad Eyeshadow Palette

 

De laatste. Nog 1 te koop van 22 euro voor 9,90

Voor de jongere dames. De Girl Squad collectie is alles wat jij en je vriendinnen nodig hebben om er voor het festivalseizoen geweldig uit te zien. Vier je vriendschap met liefde voor de muziek en voor make-up. Stralende ogen, scherpe eyeliner wings, glossy lippen zijn een must in dit seizoen afgewerkt met een jeugdige Eau de Toilette.

Bij de jongere dames hoort een floraal fruitige Eau de Toilette. Bonte kleuren boven de ogen zijn een must. Scherp gedefinieerde kattenogen met de Felt Tip Eye Liner en glossy lippen maken de Make-up af.

Met deze trendy Make-up kleuren zorg je voor verschillende looks. De Girl Squad collectie spreekt vooral een jonger publiek aan. De duurzame formule zorgt voor een mooie Make-up gedurende de hele dag.

Girl Squad Eyeshadow Palette

Dit Eyeshadow Palette is zeer prachtig met de nieuwste trend oogschaduw. Girl Squad een nieuwe lijn make-up voor de moderne jonge vrouw.

Stylish en trendy.

Beauty Tip BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

Je kan de zachte textuur ook vochtig gebruiken, om de perfecte ooglijn te trekken. Last van uitgelopen oogpotlood? Nu niet meer. Eventueel na het oogpotlood oogschaduw aanbrengen om uitlopen te voorkomen.

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten waar je blij van wordt:

Alle JAFRA producten ondergaan klinische veiligheidstesten en worden door onafhankelijke, door een commissie gecertificeerde toxicoloog getest. Ze zijn bovendien klinisch en op allergieën, irritaties en dermatologisch getest.

Jafra is niet op dieren getest. 

 

 

€ 22,00

€ 9,90

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen