Jafra Royal Skin Care

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra is de Skin Care expert sinds 1956. Onze basisvisie: creëer de beste huidverzorging met bewezen resultaten. Onze anti-aging en verhelderende huidverzorgingsproducten zijn geliefd. Van vochtinbrengende crèmes en reinigingsmiddelen tot serums en maskers, onze producten bestrijden rimpels, verbeteren de hydratatie en onthullen de natuurlijke uitstraling van de huid.

Leiders in Royal Jelly innovatie. We hebben de voordelen vermenigvuldigd met de nieuwe Royal Jelly RJX voor een huid die er jonger uitziet en er langer jonger uitziet.

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40- tot het 50 voudige. De vitaliserende werking wordt door de RJX technologie van Jafra vele malen versterkt.

Het resultaat is dat de celregeneratie wordt vergroot, het versterkt je huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van je huid. RJX zit in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en in Jafra Royal Make-up.

JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

Zelden krijg je in een winkel korting als je 3 of 4 producten koopt. Jafra is bekend vanwege de set kortingen. Kleine set kleine korting. Grote set grote korting. Tot ruim 100 euro.


JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig?

- Huidverzorgingsadvies
- Persoonlijk advies
- Kleur advies
- Huidtype bepalen
- Gratis proefbehandeling
- Workshop @home boeken
- Bijverdienste of Jafra in je salon integreren

Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98