Extra Hydration Serum Royal Revitalize

Elk Royal Revitalize product bevat het voedende Gelée Royale.

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige. De vitaliserende werking wordt door de RJx technologie van Jafra vele malen versterkt.

Het resultaat is dat de celregeneratie wordt vergroot, het versterkt je huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van je huid. Deze unieke RJx technologie bevindt zich enkel in Jafra Royal huidverzorgingsproducten. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Extra Hydration Serum Royal Revitalize

Ons Extra Hydration Serum uit onze Royal Revitalize lijn verzorgt de dorstige en vermoeide huid door extra hydratatie

Het Serum verfrist de huid met 24-uurs hydratatie. Zeewier helpt de beschermende barrière van je huid te versterken met de Royal Jelly RJˣ als extra hulp om je eens droge huid er jonger en jonger uit te laten zien. Vitamine E en vochtafhankelijke bioactieve stoffen kalmeren de huid, waardoor deze soepel en vocht gevuld blijft. Werkt doelgericht bij een droge huid, doordat het 24 uur lang continu vocht inbrengt en de huid tot rust brengt. Voorkomt vochtverlies.

Gebruik: Reinig de huid iedere morgen en avond met Royal Revitalizing Gentle Cleansing Milk. Breng het  Extra Hydration Serum uit de Royal Revitalize aan op het hele gezicht iedere morgen en avond. 

Belangrijke ingrediënten

  • Royal Jelly RJx is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Vitamine E verzorgt de huid, maakt haar zacht en beschermt tegen schade door vrije radicalen
  • Zeewier dit "power pakket" is rijk aan anti-oxidanten en heeft regenererende eigenschappen die de huid helpen om haar vochtgehalte te behouden en haar tegen omgevingsinvloeden 100% te beschermen

Je mag maximum 2 serums gebruiken in combinatie met je Longevity Balm of Crème. Of deze serums eenvoudig daar aanbrengen waar ze nodig zijn. Dit heet layering. De serums kunnen ook afzonderlijk worden aangebracht. Ze versterken de werking van de Longevity Balm of DE Longevity Crème die altijd na de serums wordt aangebracht. Ter afsluiting wordt iedere morgen de Sun Protection Fluid SPF 50 aangebracht. Zon en licht is de grootste boosdoender voor onze huidveroudering.

Tip: Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

Je kunt alle Royal Reviltalize producten los bestellen, maar ik zou je zeker adviseren deze producten in set aan te schaffen. Kijk hiervoor in het item setkortingen linksboven.

Verpakking: Pompdispenser 30 ml

€ 46,50

 

Dit artikel is op voorraad