DNOX Daily Nutrition with Antioxidants

DNOX Daily Nutrition with Antioxidants

Jafra maakt je niet alleen mooi aan de buitenkant. Jafra maakt je ook mooi van binnen naar buitenDNOX is een voedingssupplement boordevol Royal Jelly met antioxidanten 

Je lichaam wordt elke dag belaagd door vrije radicalen. Ons antwoord: DNOX = Daily Nutrition Anti-Oxidant (voedingssupplement boordevol Royal Jelly met antioxidanten) 

Een multivitamine-complex ter bescherming van onze cellen tegen vrije radicalen en oxidatieve stress op het allerhoogste niveau – voor een mooie, stralende huid. 

Toepassing: Geadviseerd wordt dagelijks op de nuchtere maag één capsule met water in te nemen. De aangegeven aanbevolen dagelijkse innamehoeveelheid mag niet worden overschreden. Niet geschikt tijdens de zwangerschap of als er borstvoeding wordt gegeven. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een uitgebalanceerde, gevarieerde voeding.

Bij gebruik van bloedsuiker verlagende medicijnen eerst een arts raadplegen alvorens het product te gebruiken. Idem met bloedverdunners.

Belangrijkste werkzame stoffen:

  • Gelée Royale - Een zeldzame, complexe bio-actieve werkzame stof met meer dan 20 natuurlijke aminozuren voor opbouw en ondersteuning van weefsel; rijk aan vitamine B en de vitamines A, C, E en K
  • Punica granatum (granaatappel) - Voorkomt door de antioxidanten in het sap van de granaatappel hart- en vaataandoeningen en ontstekingen en beschermt zo preventief tegen schade door vrije radicalen
  • Vitamine E - Een uiterst effectief antioxidant, dat de effecten van vrije radicalen neutraliseer en celschade voorkomt

Voor zichtbare resultaten wordt een gebruik van ten minste 3 maanden aanbevolen. 

 

Positieve reacties op DNOX: In zijn totaliteit wordt DNOX voedingssupplement met antioxidanten door de overweldigende meerderheid zeer positief beoordeeld  en ik wil de ervaring van mijn collegaatjes en mezelf nu graag met je delen. 

Consulenten en klanten zien een duidelijke verbetering van het huidbeeld, bijvoorbeeld bij een onzuivere huid. Ook klanten met huidaandoeningen als psoriasis melden een verbeterd huidbeeld. Ook een droge huid profiteert en geeft volgens onze Consulenten een stevigere en stralendere indruk. Bovendien werden ons positieve effecten voor stofwisselingskwesties en celvernieuwing gemeld. 

In het bijzonder valt op dat de geënquêteerde Consulenten vaak spreken over een verbetering van het algemeen welbevinden en meer energie. Ook kregen enkele klanten in het kader van hun DNOX-kuur complimenten over hun stralend mooie uiterlijk. 

Verpakking: 30 tabletten

Tip: Neem ook dagelijks de DNSUN tabletten in, JAFRA’s doelgerichte voedingssupplement, om de door de zon veroorzaakte huidveroudering effectief tegen te gaan. 

€ 49,00

 

Dit artikel is op voorraad