DNOX Daily Nutrition with Antioxidants (set 3)

DNOX Daily Nutrition with Antioxidants

2 verpakkingen kopen + 1 verpakking gratis. 

Jafra maakt je niet alleen mooi aan de buitenkant. Jafra maakt je ook mooi van binnen naar buiten. DNOX is een voedingssupplement boordevol Royal Jelly met antioxidanten 

 

DNOX is een voedingssupplement boordevol Royal Jelly met antioxidanten.

Je lichaam wordt elke dag belaagd door vrije radicalen. Ons antwoord: DNOX = Daily Nutrition Anti-Oxidant (voedingssupplement boordevol Royal Jelly met antioxidanten) 

Een multivitamine-complex ter bescherming van onze cellen tegen vrije radicalen en oxidatieve stress op het allerhoogste niveau – voor een mooie, stralende huid. 

Het aanbevolen gebruik is één tablet per dag. Voor zichtbare resultaten wordt een gebruik van ten minste 3 maanden aanbevolen. 

Positieve reacties op DNOX: In zijn totaliteit wordt DNOX voedingssupplement met antioxidanten door de overweldigende meerderheid zeer positief beoordeeld  en ik wil de ervaring van mijn collegaatjes en mezelf nu graag met je delen. 

Consulenten en klanten zien een duidelijke verbetering van het huidbeeld, bijvoorbeeld bij een onzuivere huid. Ook klanten met huidaandoeningen als psoriasis melden een verbeterd huidbeeld. Ook een droge huid profiteert en geeft volgens onze Consulenten een stevigere en stralendere indruk. Bovendien werden ons positieve effecten voor stofwisselingskwesties en celvernieuwing gemeld. 

In het bijzonder valt op dat de geënquêteerde Consulenten vaak spreken over een verbetering van het algemeen welbevinden en meer energie. Ook kregen enkele klanten in het kader van hun DNOX-kuur complimenten over hun stralend mooie uiterlijk. 

Verpakking: 3 verpakkingen naar keuze ( 2 kopen + 1 gratis)

€ 147,00

 

Dit artikel is op voorraad