Jafra Parfum heren (geuren)

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties. Welke herengeur van Jafra is jouw favoriet?

Wat zijn de beste herengeuren? Parfum, Eau de Toilette en Eau de Cologne voor elke stemming en persoonlijkheid. Geuren van fris en bloemen tot hout, citrus en specerijen. Onze bekroonde collectie voor mannen en vrouwen maakt het gemakkelijk om een ​​kledingkast met geuren te creëren voor elke stemming en gelegenheid.

Parfum voor heren. Een heren geur is een belangrijke factor in de indruk die je achterlaat. Ga je voor een frisse en fruitige parfum? Of ben je meer een man die gek is op kruidige of houtachtige geuren? Ga je voor sexy, sportief, stoer, of een combinatie?

Jafra is de 5de grootste parfum producent ter wereld. Ontdek hier onze herengeuren. De Jafra geuren worden speciaal voor Jafra samengesteld door de 3 grootste Franse parfumhuizen en zijn de absolute top. Hoge kwaliteit, originele geuren (géén imitatie) en houden lang.

Cadeautjes worden op verzoek leuk ingepakt.
Consulente sinds 1993. Advies nodig? Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98