Adorisse Night Eau de Parfum

Adorisse Night EDP

De Adorisse Night Eau de Parfum kan elke dag opnieuw gecombineerd worden met elke andere Adorissse Eau de Parfum

Je bent gearriveerd, de nacht begint. De ruimte is vol met mensen. Twee ogen zijn gefixeerd op jou. Gebiologeerd door jou. De lichtste aanraking van je zachte huid werkt elektriserend, je bent een en al passie. Hij volgt je – je bent in één woord fascinerend. 

Verpakking: Verstuiver 50 ml

 

Jafra is de 5de grootste parfumproducent ter wereld. De Jafra geuren worden speciaal voor Jafra samengesteld door de 3 grootste Franse parfumhuizen en zijn de absolute top. Hoge kwaliteit, originele geuren (géén imitatie) en houden lang. 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Gebruik overdag géén Eau de Parfum of Eau de Toilette op de huid om pigmentatievorming te voorkomen. Enkel de Eau d'Aromes Body Spray en de Eau d'Aromes Body Spray Splendor mogen overdag op de huid gebruikt worden.

2. Parfum bewaar je best op een droge, koele en donkere plaats. Liefst in de originele verpakking. 

3. Een goed parfum kan je zo lang bewaren voor het slecht wordt. Is de parfum veranderd van kleur? Is de kleur bijvoorbeeld donkerder geworden? Dan is hij waarschijnlijk niet meer goed.

4. Ruikt de parfum nog wel lekker? Zo niet, dan moet je hem weggooien. 

5. Breng wat Royal Jelly Soothing Balm aan op je polsen en in je nek als moisturizer voor je parfum. De geur blijft namelijk veel langer hangen. Klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Unieker dan uniek. Wist je al dat je de verschillende Adorisse geurtjes met elkaar kan combineren?

De geur Adorisse Night is speciaal gecreëerd om met elke andere Adorisse geur te combineren. Deze trend heet ’layering’. Uiteraard kan de Adorisse Night ook afzonderlijk gebruikt worden.

  • Voor de Adorisse Pure Gold klik hier.
  • Voor de Adorisse Velvet klik hier.
  • Voor de Adorisse Original klik hier.

Een concept dat de spannende mogelijkheid biedt om geheel eigen geurcomposities te toveren door als het ware een laagje Adorisse Night over een ander Adorisse geurtje te leggen. Niemand zal ooit hetzelfde geurtje dragen. 

Probeer het eens! Het avontuur begint… 

€ 40,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen