Paris et moi Eau de Parfum

Jafra Paris et moi

Eau De Parfum

Jafra Perfumer's Edition. Al korte tijd na de introductie is Jafra Paris et moi één van de meest succesvolle parfums allertijden. We stellen de eerste van een exclusieve collectie van fijne parfums aan je voor. 

Deze werden speciaal ontwikkeld door een prestigieuze parfumeur, namelijk Philippine Courtière. Het combineren van Philippines grote passie voor parfum en haar liefde voor Parijs (ook geboren in Parijs) zorgden voor een verfijnd en romatisch parfum waar je steeds meer van gaat houden.

Zacht, stijlvol en glamoureus: Word met elk wolkje opnieuw verliefd op de schoonheid en romantiek van Parijs. Deze geur nodigt je uit op een reis door de prachtige stad Parijs. Laat je betoveren door de verleidelijke melange van sappige Franse mara de boisaardbeien, romantische rozenbloesems, macarons en de langhoudende élégance van zijdezachte, romige houtnoten.

Verpakking: Verstuiver 50 ml 

Al korte tijd na de introductie is Paris et moi één van de meest succesvolle parfums allertijden.

Jafra is de 5de grootste parfumproducent ter wereld. De Jafra geuren worden speciaal voor Jafra samengesteld door de 3 grootste Franse parfumhuizen en zijn de absolute top. Hoge kwaliteit, originele geuren (géén imitatie) en houden lang. 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Gebruik overdag géén Eau de Parfum of Eau de Toilette op de huid om pigmentatievorming te voorkomen. Enkel de Eau d'Aromes Body Spray en de Eau d'Aromes Body Spray Splendor mogen overdag op de huid gebruikt worden.

2. Parfum bewaar je best op een droge, koele en donkere plaats. Liefst in de originele verpakking. 

3. Een goed parfum kan je zo lang bewaren voor het slecht wordt. Is de parfum veranderd van kleur? Is de kleur bijvoorbeeld donkerder geworden? Dan is hij waarschijnlijk niet meer goed.

4. Ruikt de parfum nog wel lekker? Zo niet, dan moet je hem weggooien. 

5. Breng wat Royal Jelly Soothing Balm aan op je polsen en in je nek als moisturizer voor je parfum. De geur blijft namelijk veel langer hangen. Klik hier

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten waar je blij van wordt:

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. 

Jafra producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste voor de huid) te bevestigen. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid. 

Dierproeven worden niet gedaan. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

€ 45,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen