Jafra nieuwe producten in 2020

Nieuwe Jafra producten 2020 ontdek je hier.

Houd deze Jafra webshop boordevol Jafra producten in de gaten om van de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cosmetica op de hoogte te zijn. Schrijf je op de homepagina in voor onze Jafra nieuwsbrief. Ontdek onze maandelijkse Jafra aanbiedingen om jouw Jafra producten goedkoper aan te schaffen.

Jafra heeft sinds 1956 een patent op Royal Jelly. Onze Royal Jelly zit in een nieuw jasje namelijk Royal Jelly RJx. RJx is exclusief bij Jafra en zit in elk Jafra Royal Skin Care product en in elk Royal Color product. Elke 6 seconden wordt er ergens ter wereld een Jafra Royal product verkocht.

RJx zijn 3 soorten Royal Jelly die in Jafra producten zijn verwerkt en vergroten de natuurlijke kracht. De voedende stoffen worden dieper in de huidlagen getransporteerd dan tot nu toe mogelijk was. Zo blijft de huid jonger, ziet er jonger uit en behoudt langer een jeugdige uitstraling.

Onderstaande Jafra producten introduceren wij in 2020:

1 februari 2020: Royal Luna Bright (meer dan alleen de opvolger van de Brightening lijn). CHECK!
1 februari 2020: Irresistible Story eau de toilette dames
1 februari 2020: JF9 Gold heren parfum

De nieuwe dames en herengeur zijn gelimiteerd te koop t/m maart 2020. in de Jafra webshop www.inevandeursen.be met snelle levering in België en Nederland. Bij je na-bestelling ontvang je altijd een gratis Jafra cadeautje.

1 juli 2020 verwelkomen wij de Eau d'Aromes Homme Eau de Toilette nieuw in het vast assortiment Jafra heren parfums.
1 juli 2020 verwelkomen wij vast in het assortiment Royal Jelly Hand Complex SPF 15
1 juli 2020 verwelkomen wij vast in het assortiment Precious Protein Extra Care Balm
1 augustus 2020: Jafra augustus aanbiedingen
1 september 2020: Jafra september aanbiedingen
1 oktober 2020: Jafra Kerstcatalogus 2020

Coming soon: Jafra Royal Clear Smart. Deze nieuwe lijn Jafra gezichtsverzorging is voor tieners, jong volwassenen en volwassenen die last hebben van een onzuivere (puistjes, acné) huid. Houd de Jafra webshop in de gaten.

Jafra Royal Clear Smart
Jafra Clarifying Cleansing Foam
Jafra Clear Complexion Toner
Jafra Blemish Spot Treatment
Jafra Clear Pore Hydrator
Jafra Shine Control Sunscreen Broad Spectrum SPF 25

In juli en augustus kan je genieten van het summer book. Een zomerse Jafra catalogus boordevol Jafra aanbiedingen. Het Jafra summer book is geldig tot en met 31/8 (18 uur)

Een leuk Jafra weetje: Jafra test niet op dieren. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze Royal producten op geen enkel wijze schade toegebracht. Jafra is klinisch, op allergieën, irritaties en dermatologisch getest.

Boek een gratis online sessie: huidanalyse, huidverzorging of een gratis make-up les. Meer informatie +32 475 96 71 98.