Skin Defense Concealer SPF 15

Skin Defense Concealer SPF 15

Te gebruiken na je foundation

Deze revolutionaire formule beschermt de huid tegen gevaren voor het milieu, verhult op slimme wijze je onvolkomenheden EN stimuleert de regeneratie van cellen om je er vandaag en morgen goed uit te laten zien. Verbergt en vermindert dus moeiteloos oneffenheden en beschermt tegelijkertijd de huid met een SPF 15. Verberg niet alleen je gebreken, herstelt ze en bescherm ze.

Alle huidtypes.

De Concealer gebruik je na je foundation. Om donkere cirkels te camoufleren, breng de concealer aan in een driehoek. Stip op en meng zachtjes van het midden van het vlekgebied naar de buitenrand. 

De Skin Defence Concealer kan je met de vingers of met de foundation brush aanbrengen. De foundation brush geeft een dekkender effect dan de vingers, wat handig is als je veel roodheid in hebt gezicht hebt of simpelweg meer dekking wil. Klik hier.

Een extra zeewierextract met een positief effect op de stevigheid van de huid en ayurvedische plantenextracten met een anti-oxidatieve werking op onze huid zijn de speciale ingrediënten.

De textuur zorgt ervoor dat de concealer zich heel gemakkelijk op de huid laat aanbrengen. Qua dekking kun je kiezen wat je wilt: breng je slechts een dun laagje aan, dan tover je een lichte frisse teint op je gezicht. Breng je meerdere laagjes aan, dan vergroot je de dekkingskracht om zo kleine oneffenheden weg te toveren.

Verpakking: Tube 15 ml

 

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten waar je blij van wordt:

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. 

Jafra producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste voor de huid) te bevestigen. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid. 

Dierproeven worden niet gedaan. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

 

Beauty Tip BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

Welke concealer kies ik?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 17,00

 

Dit artikel is op voorraad

Kies een optie:

Light
Medium
Deep

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen