Contour Palette

Had je het ooit voor mogelijk gehouden dat er zo’n hype rond contouring zou uitbreken?

Tot voor kort was contouring vooral een subtiele techniek die door make-up-artists en visagisten uit noodzaak geboren werd toegepast. Toen kwam de Kardashian-clan en alles veranderde in één klap. Kim Kardashian, die dol is op selfies en haar jukbeenderen perfect accentueert, maakte contouring tot wereldnieuws.

Inmiddels is er sprake van een alomtegenwoordige trend naar een super gesculpt gezicht, of het nu bij vloggers is die hun YouTube tutorials maken, of bij vrouwen die knap geposeerde foto’s van zichzelf op Instagram, Facebook e.d. plaatsen.

Op deze trend zijn verscheidene merken ingesprongen. Afgelopen jaar boden talrijke fabrikanten producten aan die geschikt zijn voor iedereen en het contouren gemakkelijker maken.

Bij JAFRA hebben we hier ook over nagedacht en brengen nu een uniek palet op de markt dat echt alles bevat wat je daarvoor nodig hebt. Bij de ontwikkeling kozen we voor een bijzondere poedertextuur. Deze kan enerzijds heel gemakkelijk worden aangebracht en is tegelijkertijd naar believen heel veelzijdig te gebruiken. De Contour Palette kan na het aanbrengen van make-up, concealer en poeder worden toegepast.

Jafra Contour Palette

Het Jafra Contour Palette is een all-in-one contourpalet die de 4 basis kleuren poeder bevatten waarmee jij in eenvoudige stappen het mogelijk kunt maken om gemakkelijk jouw gezicht te kunnen contouren.

Met contouren kan jij jouw positieve punten omhoog halen en de negatieve punten meer verbergen waardoor jij toch op een natuurlijke wijze een jeugdige gloed krijgt.

Bij het Contour Palette ontvang jij ook op het doosjes een makkelijke gebruiksaanwijzing die stap voor stap laat zien hoe jij simpel zelf kunt contouren en shapen.

Verpakking: Luxe doos met spiegel

 

 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Vergeet niet altijd dat te accentueren wat je in je gezicht wilt benadrukken en maak donkerder wat meer op de achtergrond moetblijven.

2. Was minstens 1 keer per maand de Contour borstels uit met Shampoo.

3. Mooie wenkbrauwen!  Gebruik het Contour  Palette als ideale aanvulling voor je wenkbrauwen. Daarmee kun je ze opvullen, vormen en perfectioneren. 

4. Gebruik het Contour Palette als oogschaduw. Mooi.

5. De zachte textuur kan ook vochtig gebruikt worden, om de perfecte ooglijn te trekken. Last van uitgelopen oogpotlood? Nu niet meer. Eventueel na het oogpotlood oogschaduw aanbrengen om uitlopen te voorkomen.

 

€ 25,00

€ 12,50

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen