Brazilian Orange Bath-Shower Gel

Brazilian Orange and Ginger Bath and Shower Gel

Verwen jezelf met de geur van sinaasappel en gember en geniet van de hydraterende werking

Ontdek de zintuigelijke weldaad van aromatherapie. Deze reinigende bad en douchegel zorgt voor een aangenaam gevoel. Het hydrateert de huid van top tot teen, terwijl je tegelijk wordt verwend met een heerlijk fruitage geur van sinaasappel en natuurlijke gember.

Voor wie: Het is geschikt voor ieder huidtype.

Werking: Stimulerend aroma, dat de geest verfrist en voor nieuwe energie zorgt. Verzorgt de huid en verbetert de vochthuishouding langdurig klinisch getest op allergieën en huidirritaties.

Gebruik: Het pompje voorzichtig draaien om hem te ontgrendelen. Doseer bij het douchen een klein beetje gel op een washandje, spons of gewoon in de hand. Verdelen over het hele lichaam en dan goed afspoelen. Voor het baden met veel schuim een aanzienlijke hoeveelheid gel aan het stromende water toevoegen.

Verpakking: Flacon 250 ml

 

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten waar je blij van wordt:

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. 

Jafra producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste voor de huid) te bevestigen. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid. 

Dierproeven worden niet gedaan. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

 

 

€ 22,50

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen