Royal Almond Body Oil Set

Royal Almond Body Oil Set

Heerlijk geurende lichaamsolie waar je zo mooi bruin van wordt

De Royal Almond Body Care werd gecreëerd voor iedereen die van de zachte amandelgeur houdt. Welk product u ook kiest, u wordt altijd verwend met een waardevolle verzorging en een aangename geur.

Deze lichte maar rijk voedende lichaamsolie met de heerlijke geur van amandelbloesems, hydrateert dankzij natuurlijke essences en panthenol intensief zelfs de droogste huid, maakt de huid soepel en verzorgt haar.
 
Voor wie: Deze geparfumeerde lichaamsolie is gemaakt voor liefhebbers die graag een bruin kleurtje willen hebben. Geschikt voor alle huidtypes. In het bijzonder geschikt voor de droge huid.
 
Werking:

 • Maakt de huid zacht en soepel en geeft haar een zachte glans
 • Omgeeft u met een zachte amandelgeur
 • Omhult de huid met de milde geur van amandelbloesems 

Gebruik: Het is een rijke olie die het uitdrogen en verouderen van de huid tegengaat. De Almond Oil gaat hevige verschilfering tegen waardoor de huid ook langer bruin blijft (2 x per week scrubben is altijd aan te raden). De Royal Almond Oil is ook heel geschikt voor de droge kinderhuid. 

Bij dagelijks gebruik wordt de pigmentstof (Melanine) aangemaakt, hierdoor word je sneller, dieper én blijf je langer bruin. 

Het is aan te raden om de olie dagelijks te gebruiken. Normaal in het voorjaar duurt het lang voordat je bruin wordt want eerst moet de UV B straling de melanine opwekken en pas daarna kan de UV A straling het bruiningsproces starten. 

 • Gebruik de Almond Oil onder de zonnebank (alleen UVA)om sneller te bruinen
 • Sneller bruinen in de zon, maar overdrijf niet, want het bevat géén bescherming tegen de zon. Meng daarom jouw Almond Oil met jouw zonnecrème. Zo word je nog bruiner en blijf je langer bruin
 • Ik adviseer om na douche of bad op een vochtig lichaam dagelijks de Royal Almond Oil aan te brengen om de pigmenten hoog te houden in je huid om sneller te bruinen. Erna voorzichtig afdrogen. Ongelooflijk hoe zacht je velletje zal worden
 • Je kan ook na het baden of douchen voorzichtig afdrogen. De olie over het hele lichaam verdelen en krachtig inmasseren
 • Of meng je Almond Oil met een Bodylotion en smeer je daarmee dagelijks in na douche of bad
 • Ideaal voor extra verzorging aan droge hielen, knieën en ellebogen
 • Zwangere dames smeren de buik, borsten, billen en heupen in om striemen te voorkomen
 • Badolie
 • Het is ook een geweldige massageolie zeker op een "onrustige" huid. 
 • Stimuleert de groei en de gezondheid van de nagels. De nagels en nagelriemen inmasseren en vervolgens weken in een schaaltje met warm water. Zachte vingers (en voeten) als resultaat

WIST JIJ DAT .. JOUW HAAR ERG BLIJ IS MET AMANDEL OLIE?
Amandel olie is erg veelzijdig en kan het op verschillende manieren gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Doordat deze olie rijk is aan voedingsstoffen zoals vitamines A, B, D & E, vetzuren en mineralen, die ervoor zorgen dat het haar sterk en gezond groeit.

Lees hieronder welke voordelen het gebruik van amandelolie voor je haar en hoofdhuid kan hebben.

Bevordert de haargroei 
Door amandelolie op de hoofdhuid te masseren, kan het diep in het haar en de hoofdhuid binnendringen om het van binnenuit te voeden. Op deze manier komen de opgenomen voedingstoffen op de juiste plaats terecht, waardoor het haar de kans krijgt om gezond te groeien.

Vermindert haarverlies 
Door amandelolie in je haar te masseren, krijgt het haar de kans om alle voedingstoffen op te nemen die het nodig heeft, waardoor de kans op haaruitval wordt verminderd. Daarnaast wordt de kans op haaruitval verkleind doordat amandelolie een laagje om het haar vormt, waardoor het haar wordt versterkt.

Maakt het haar dik en glanzend 
Het gebruik van amandelolie zorgt voor dik, glanzend haar. Doordat amandelolie zowel diep in het haar als de hoofdhuid kan binnendringen, wordt het haar van binnenuit herstelt. Hierdoor krijgt het haar de kans om weer gezond en dik te worden. Daarnaast vormt amandelolie een laagje om het haar heen, waardoor het haar weer soepel, zacht en glanzend wordt.

Voorkomt huidirritaties 
Onze hoofdhuid wordt vaak blootgesteld aan verschillende factoren die voor irritaties kunnen zorgen, zoals hitte, vuil en chemische bestanddelen. Wanneer de hoofdhuid niet goed wordt verzorgt, kan dit leiden tot roos, infecties en uiteindelijk zelfs tot haaruitval. Door amandelolie op de hoofdhuid te masseren, wordt de hoofdhuid verzorgt en soepel gemaakt. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en de kans op huidirritaties verminderd.

Verwijdert roos 
Door amandelolie op je hoofdhuid te masseren, wordt de hoofdhuid weer soepel gemaakt. Hierdoor laten vuil, dode cellen en roos makkelijk los, waardoor ze gemakkelijk verwijderd kunnen worden met een goede zuiverende shampoo. Dit opent weer de poriën van de huid, waardoor de natuurlijke oliën van de hoofdhuid weer de kans krijgt op de hoofdhuid en de haarzakjes te verzorgen.

Als overnight treatment
Om je hoofdhuid te verzorgen, masseer de olie in de hoofdhuid voor 15-20 minuten. Bind een satijnen doek om je hoofd en laat de amandelolie overnacht inwerken. Was je haar de volgende ochtend met je favoriete shampoo.

Als hot oil treatment
Om de haargroei te stimuleren, verwarm de olie en masseer de hoofdhuid voor 10 minuten. Plaats een plastic cap om je hoofd en laat de olie een uur inwerken. Was je haar vervolgens met je favoriete shampoo.

Als leave-in
Als je de olie wilt gebruiken voor glanzend, soepel haar, breng dan de olie aan op je haar zonder het eruit te wassen. Breng wat extra amandelolie aan op de haarpunten om gespleten punten te verminderen.

​Verpakking: Plastic flacon 250 ml + navulbare glazen pompverpakking 100 ml

€ 50,00

€ 37,50

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen