Inner Harmony EDT

Jafra Essence Inner Harmony Eau de Toilette

Vast in collectie

Amethistkristallen worden geassocieerd met het herstellen van harmonie, de verbinding met het heden en de bescherming tegen spirituele verdeeldheid. Jafra Essence Inner Harmony houdt de schoonheid van mindfulness met sappige vruchten, lila jasmijn en sandelhout vast. Ontdek de essence van de amethistkristal met Jafra Essence Inner Harmony.

Leg eens een amethistkristal op je hoofd bij hoofdpijn. Of draag hem bij je in combinatie met de Inner Harmony Eau de Toilette op dagen dat je beslissingen moet maken of druk bezig bent met je hoofd.

Belangrijkste ingrediënten:

  • SD Alcohol 40-B
  • Fragrance
  • Water
  • Butyl Methoxydibenzonylmethane

Verpakking: Verstuiver 50 ml

 

Jafra is de 5de grootste parfumproducent ter wereld. De Jafra dames geuren worden speciaal voor Jafra samengesteld door de 3 grootste Franse parfumhuizen en zijn de absolute top. Hoge kwaliteit, originele geuren (géén imitatie) en houden lang. 

Parfum Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Parfum bewaar je best op een droge, koele en donkere plaats. Liefst in de originele verpakking. 

2. Een goed parfum kan je lang bewaren voor het slecht wordt. Is de parfum veranderd van kleur? Is de kleur bijvoorbeeld donkerder geworden? Dan is hij waarschijnlijk niet meer goed.

3. Ruikt de parfum nog wel lekker? Zo niet, dan moet je hem weggooien. 

4. Breng wat Royal Jelly Soothing Balm aan op je polsen en in je nek als moisturizer voor je parfum. De geur blijft namelijk veel langer hangen. Klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

€ 37,00

€ 35,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen