Deodorant Antiperspirant 3x

Gently Antiperspirant Deodorant Roll-on 3X

Voor dames, heren, tieners, zweetvoeten en huidplooien. 

Mis je de anti perspirant met de groene dop in de Jafra webshop? Inderdaad die is niet in collectie (ik weet ook niet of die nog terug komt). Deze anti perspirant met de oranje dop is de opvolger. De werking is dezelde maar 1 extra voordeel heeft ie: het droogt sneller!! Geen parabenen.

Een bijzonder milde en effectieve deo-roller. Deodorant maskeert geurtjes. Antiperspirant zijn deodorants met zweetremmende werking. De zweetremmende werking wordt bij Jafra bereikt door aluminiumzouten (aluminiumchlorohydraat) toe te voegen die gedurende een bepaalde periode de zweetkanaaltjes vernauwen.

Wat doet een antiperspirant: Sinds de jaren 60 wordt er vooral aluminiumchloorhydraat (aluminiumhydroxychloride) als actief werkzame stof in antiperspiranten gebruikt. Stoffen op aluminiumbasis (vooral aluminiumchloride of aluminiumchloorhydroxide) werken mechanisch, dat wil zeggen ze trekken de huid samen en vormen geleiachtige eiwit complexen die als een soort propje tijdelijk de zweetporiën verstoppen.

Het zich vormende zweet komt niet meer naar buiten, in plaats daarvan neemt de klierwand de vloeistof via de huid in de bloed of lymfebaan op. Onder de oksels heeft dat het gewenste effect dat men minder zweet. 

Voor wie: Voor elk huidtype geschikt. Geschikt voor dames, tieners én heren.

Werking:

  • Voorkomt en neutraliseert op bijzonder effectieve wijze lichaamsgeurtjes 
  • Aluminiumzouten beschermen betrouwbaar de hele dag tegen transpiratie
  • Trekt nog sneller in en laat een poederachtige, neutrale geur achter op de huid
  • Zeer zacht voor de huid 

Gebruik: Schudden voor gebruik. Na de reiniging op de droge huid aanbrengen en even laten opdrogen.

Belangrijkste ingrediënten:

  • Water/Aqua
  • Aluminum Chlorohydrate
  • PEG-40 Stearate
  • PEG-25 Propylene Glycol Stearate

Verpakking: Roller 60 ml x 3

 

Deodorant Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica.

1. De Antiperspirant Deodorant Roll-on is de meest verkochte deodorant. Deze is voor dames, heren en tieners. Schudden voor gebruik. Rol van boven naar onder en van onder naar boven. Dit is de meest effectieve manier. Rol geen 6 keer van boven naar onder, je huid kan er alleen geïrriteerd door raken.

2. Ook te  gebruiken voor zweetvoeten (enkel op gewassen voeten). De antiperspirant hoort niet thuis in de handtas. Voor een opfrissing onderweg kies je beter voor een dames geur, klik hier. Of een herengeur, klik hier.

3. Gebruik deodorant alleen op een schone, droge huid.

4. Gebruik deodorant nooit op een beschadigde huid, bijvoorbeeld na het ontharen.

5. Koop je liever de antiprspirant deodorant met nog méér korting? Voor een set van 6 klik hier

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

 

€ 43,80

€ 27,90

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen