Jafra lichaamsverzorging

JAFRA heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Ontspan en verfris met douche, bad en lichaam. Van verwennende spabehandelingen tot betere alledaagse lichaam verzorgingsproducten. Betover de zintuigen terwijl de huid gevoed wordt. Doordrenkt met verkwikkende geuren en botanische extracten.

Laat onze collectie die bestaat uit Body Scrub, Body Lotions, Maskers, Lichaamsoliën en Deodorants je fris en energiek aanvoelen. Jafra lichaamsverzorgingsproducten omvatten een grote collectie verzorgende en voedende producten.

Je kunt altijd in "real life" onze producten uitproberen tijdens een gratis workshops in een relaxte sfeer bij jou thuis. Maximum 7 deelnemers.

Jafra producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste voor de huid) te bevestigen. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid.


JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig?

- Huidverzorgingsadvies
- Persoonlijk advies
- Kleur advies
- Huidtype bepalen
- Gratis proefbehandeling
- Workshop @home boeken
- Bijverdienste of Jafra in je salon integreren

Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98