Jafra lichaamsverzorging

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Ontspan en verfris met douche, bad en lichaam. Van verwennende spabehandelingen tot betere alledaagse lichaam verzorgingsproducten. Betover de zintuigen terwijl de huid gevoed wordt. Doordrenkt met verkwikkende geuren en botanische extracten.

Onze collectie bestaat uit Jafra Body Scrub, Jafra Body Lotion, Jafra Masker, Jafra Body Olie en Jafra Deodorant. Jafra lichaamsverzorgingsproducten omvatten een grote collectie verzorgende en voedende producten. Jafra Almond Oil is een topproduct sinds jaren. Jafra amandelolie is ene multifunctionele olie. Lees meer in de Jafra webshop over de amandelolie. Jafra antiperspirant deo is de nummer 1, is een heel geliefde Jafra deo voor dames, heren en tieners.

Je kunt altijd in "real life" onze producten uitproberen tijdens een gratis workshops in een relaxte sfeer bij jou thuis. Maximum 7 deelnemers.

Jafra producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste voor de huid) te bevestigen. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid.


JAFRA Consulente sinds 1993.
Advies nodig?

- Huidverzorgingsadvies
- Persoonlijk advies
- Kleur advies
- Huidtype bepalen
- Gratis proefbehandeling
- Workshop @home boeken
- Bijverdienste of Jafra in je salon integreren

Contacteer ons via de chat of telefonisch op +32 475 96 71 98