Jafra Spa Ginger & Seaweed Shower Tab

Jafra Spa Ginger & Seaweed Shower Tab

Heerlijke geurbeleving onder de douche

Aroma Shower Tab met de geur van gember en zeewier zodat je dagelijkse douche-ervaring de magie van aromatherapie uitstraalt: leg gewoon de douchetab onder de douche en geniet van de dromerige geur.

Laten we eerlijk zijn! We willen onszelf trakteren op een time-out en welzijn in onze eigen wellnessoase, maar helaas hebben we daar geen tijd voor.

Met de nieuwe SPA gember- en algendouchetabletten krijg je de wellnesservaring direct in de badkamer. Deze douchetoevoeging verandert het douchen in een feel-good-oase. Een geurbelevenis tijdens het douchen zonder het lichaam te parfumeren. Gewoon uit de verpakking halen, op de natte douchevloer - plaats weg van de afvoer en begin te douchen.

Recente onderzoeken tonen aan dat 69 procent van de mensen de voorkeur geeft om te douchen in plaats van een bad te nemen. En wie denkt dat het een bad neemt om te ontspannen, is niet goed. De kalmerende geurelementen ontvouwen zich langzaam tijdens het douchen en verwennen u met een delicate wolk van gember en algen.

Tip: Breek de showertab in 4 om 4 keer te kunnen genieten onder de douche. Leg de tab niet direct onder de waterstraal om er nog langer plezier van te hebben.

Verpakking: 1 tablet

€ 3,50

€ 3,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen