Royal Jelly Solar Protection Fluid SPF 50

Royal Jelly Solar Protection Fluid SPF 50

Deze transparante, lichte en niet vettende Sun Protection Fluid SPF 50 met vitamine C biedt dagelijks bescherming tegen vrije radicalen en andere schadelijke invloeden van het milieu, die zichtbare tekenen van huidveroudering kunnen veroorzaken.

Een "must have" voor iedere man en vrouw met SPF 50.

Werking: Voor zon en nog veel meer. De optimaal werkzame Royal Jelly Solar Protection Fluid SPF 50 heeft zich niet slechts als bescherming tegen zonnebrand bewezen, maar ook bij de bestrijding van vrije radicalen, vermindering van oxidatieve stress, bescherming van de huidstructuur en vermindering van ouderdomsvlekken.

Gebruik: Reinig de huid iedere morgen met de Royal Jelly Gentle Cleansing Milk. Indien je Royal Jelly Vitamin Infusions-producten gebruikt, breng dan aansluitend de Vitamin Infusions Solar Protection Fluid SPF 50, dat door zijn speciale formule de voordelen van je Royal Jelly Ritual-producten versterkt, aan op het gezicht en laat het intrekken. Breng tenslotte de Royal Jelly Global Longevity Balm of Crème aan.

Tip: Een goede bescherming tegen de zon is onontbeerlijk, iedere dag van het jaar of het nu regent of de zon schijnt, of je in de zon ligt of gewoon buiten loopt. De lichte, niet-vettende Royal Jelly Solar Protection Fluid SPF 50 is zeer geschikt voor dagelijks gebruik voor heren en dames (i.p.v. een andere dagcrème of na je dagcrème die bijvoorbeeld maar een SPF 15 bevat.

Verpakking: Tube 50 ml 

 

€ 46,50

 

Dit artikel is op voorraad