Royal Jelly Global Longevity Eye Creme

Royal Jelly Global Longevity Eye Crème

DE LAATSTE (nog eentje). OP IS OP. 
 

De Royal Jelly Global Longevity Eye Crème is een oogcrème waarmee je afscheid neemt van de donkere cirkels rond je ogen.
Deze anti-age, anti verouderingsoogcrème geeft je ogen direct een jongere en energieke uitstraling.

De belangrijke anti veroudering ingrediënten die in deze multifunctionele anti-aging oogcrème zijn toegevoegd zorgen er voor dat de huid rond uw ogen goed gehydrateerd wordt en de huid ook direct een heldere uitstraling geeft waardoor de donkere wallen, kringen en vochtzakjes onder de ogen verminderen.

De Royal Jelly Global Longevity Eye Crème bevat de exclusieve RoyalActive Peptide die er voor zorgt dat de tekenen van veroudering worden tegen gegaan en verminderen.
Wilde Algen zorgen er voor dat eventueel gezwollen huid rond de ogen en opgezette ogen door allergieën kalmeren.

Cassave is een huid verstevigende extract dat de verschijning van fijne lijntjes en rimpels vermindert

Alle luxueuze producten uit onze nieuwe Royal Jelly Ritual-serie zijn gebaseerd op onze werkzame, voedingsstof rijke koninginnengelei (Gelee Royale) en zitten vol met vitaminen, die aan alle behoeften van de huid voldoen – niet alleen in de loop der tijd, maar iedere dag. 

Gebruik: Breng de Global Longevity Eye Crème aan na de reiniging met de Royal Jelly Cleansing Milk en behandeling met de Royal Jelly Vitamin Infusion Serums. 2 x daags in de ochtend en in de avond. 

Werking: Je kunt het beste een oogcrème aanbrengen met je ringvinger. Jouw ringvinger heeft de minste kracht waardoor je de gevoelige dunne huid rondom de ogen voorzichtig met crème kunt indeppen. 

Verpakking: Pomp dispenser 15 ml

 

€ 40,00

€ 24,00

 

Dit artikel is op voorraad