JF9 Green Set

JF9 Green Set

Limoen en sinaasappel harmoniëren met sensuele jasmijn, muskus, tonkaboon en nog veel meer. Mijn man en ik zijn alvast verliefd op deze fantastische geur

Als het de subtiele details zijn die de man maken, dan gooit deze JF9 Green for men hoge ogen. Het uiterlijk is elegant en altijd authentiek.

Deze JF9 Green set bestaat uit:

  • Eau de Cologne 
  • Aftershave Lotion with AHA extract. Voor na het scheren een niet vette en snel intrekkende Lotion met AHA action om de huid goed te verzorgen. Fruitzuren, ook wel Alpha Hydroxy Acids of simpelweg AHA’s genoemd, zijn niet meer weg te denken uit onze huidverzorgingsproducten. Fruitzuren zijn zuren afkomstig van natuurlijke bronnen. Al heel lang worden fruitzuren ingezet om een gladde, stralende huid te krijgen, rimpeltjes te verzachten, vochttekort, pigmentvlekjes en verslapping aan te pakken. Kortom om een gezonde, jonge huid te voorschijn te halen. Ze hebben dus een peelend effect. AHA’s zorgen voor een betere huidtextuur. Ze frissen de huid op, verlichten pigmentvlekjes en maken oneffenheden minder zichtbaar.
  • Deo Stick

Verpakking: Eau de Cologne Sprayflacon 100 ml + Aftershave Lotion tube 125 ml + Deo Stick

€ 90,20

 

Dit artikel is op voorraad