Micro Turbo Set

€ 136,90

€ 89,00

 

Micro Turbo Set

Op deze set 47,90 korting in maart

Deze set bestaat uit 3 producten

  • Revitalizing Sonic Cleanser (inclusief 2 siliconen borsteltjes)
  • Microdermabrasion Cream
  • 4 Microdermabrasion Sponsjes

Royal Jelly Revitalizing Sonic Cleanser

Beleef reiniging van een geheel nieuwe dimensie.

Tot wel 7.200 toeren per minuut is de Beauty Turbo een echt reinigingswonder. Een vooruitstrevende ultrasoonreiniging, een methode die vele malen beter werkt dan het reinigen met de hand of een washandje.

Krachtig en toch voorzichtig zachte siliconenborstels verwijderen make-up, vuil en vet grondig en zorgvuldig en maken je huid extreem fris, stralend en gereed om de voordelen van de eersteklas huidverzorgingsproducten van JAFRA optimaal te benutten. In tegenstelling tot andere borstels hoeven deze slijtvaste borstels bijna nooit vervangen te worden.

Microdermabrasion Cream

Dit is een peelingcrème, die bamboepoeder en natuurlijke kiezelaarde bevat. Het microdermabrasion-apparaat wordt samen met de crème gebruikt voor een zachte peeling om zo het eigen huidvernieuwingsproces te stimuleren.

Gun jezelf een face lift. Microdermabrasie Cream met de Sonic Cleanser stimuleert de vorming van nieuwe huidcellen - voor een gladde huid die straalt. In het verleden waren speciale huidverjongingsbehandelingen zoals microdermabrasion zeer duur en tijdrovend, omdat ze alleen werden uitgevoerd door artsen en in schoonheidsinstituten. Maar nu is er een eenvoudiger manier voor een professionele microdermabrasion-behandeling. 

4 Microdermabrasion Sponsjes

De sponsjes zijn meermaals te gebruiken. Na gebruik schoon maken.


 

Vink aan Sonic Cleanser *

Royal Jelly Revitalizing Sonic Cleanser
€ 81,00

Vink aan Microdermabrasion Cream *

Microdermabrasion Cream
€ 37,00

Vink aan Microdermabrasion sponsjes *

Microdermabrasion Sponsjes
€ 9,90
Selectie nog niet compleet