Volcanic Micro Polish Mask Royal Revitalize

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJx: De in JAFRA ROYAL opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJx technologie bevindt zich enkel en alléén in JAFRA ROYAL huidverzorgingsproducten en JAFRA ROYAL Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Volcanic Micro Polish Mask Royal Revitalize

Het Volcanic Micro Polish Mask van de Royal Revitalize lijn is een micro-exfoliator die zachtjes de doffe huid wegpoetst zonder de huid van essentieel vocht te ontdoen

Het ROYAL Revitalize Volcanic Micro Polish Mask zorgt voor een mooie stralende huid. Het is een 4 in 1 Masker, namelijk Microdermabrasion, Masker, Chemische peeling (milde fruitzuren d.m.v. Papaya) en Mechanische peeling (d.m.v. lavagranulaat en kiezelaarde).

Vulkaanas en micropeeling stoffen verwijderen afgestorven huidschilfertjes zonder de huid te dehydrateren. Na gebruik heb je een zachte, stralende en jonger uitziende huid. Je zult een directe en duurzame werking ervaren.

Gebruik: Reinig de huid iedere morgen en avond met Royal Revitalizing Gentle Cleansing Milk. Gebruik het Volcanic Polish Mask uit de Revitalize lijn op het hele gezicht en hals. Niet kort rond de ogen en de mond gebruiken omdat daar de huid te dun is.

Bij gebruik 2-3 per week verwijdert dit combinatieproduct van micropeeling en masker afgestorven huidschilfertjes, versnelt het de celvernieuwing en reinigt het masker de poriën diep.

Belangrijke ingrediënten

  • Royal Jelly RJx is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Kiezelaarde, lavagranulaat en papaya extract zijn natuurlijke microgranulaten, rijk aan mineralen, en milde fruitzuren maken de huid zacht glad, verwijderen schadelijke stoffen en geven een stralend, poriendiep gereinigd huidbeeld

Na één keer toepassen: de huid heeft meer uitstraling. Na 2 weken: de huid is soepel stralend en glad. Na 4 weken: de huid ziet er jonger en vernieuwd uit.

 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

2. WAT MOET IK WETEN VAN PEELINGS? Er zijn twee soorten peelings – chemische en mechanische. We hebben milde alfa-hydroxyzuren (AHA’s) uit papaya met microgranulaten van milieuvriendelijke, rijk aan mineralen, natuurlijke vulkaanas en kiezelaarde gecombineerd. Samen maken de twee peeling-componenten huidvriendelijk ruwe huidplekjes op milde en mechanische wijze glad; ze openen poriën en verwijderen talg en verontreinigingen. Met dit product krijg je dus het beste uit beide werelden!

3. Weinig tijd? Gebruik het Volcanic Micro Polish Mask na de reiniging onder de douche als gezichtsscrub.

Verpakking: Tube 100 ml

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten die je een goed gevoel kunnen geven.

Alle JAFRA producten ondergaan klinische veiligheidstesten en worden door onafhankelijke, door een commissie gecertificeerde toxicoloog getest. Ze zijn bovendien klinisch en op allergieën, irritatie en dermatologisch getest.

Jafra is niet op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

 

 

€ 49,00

 

Dit artikel is op voorraad