Sonic Cleanser Royal Revitalize

Sonic Cleanser Royal Revitalize

Je handen of jouw washandje kunnen je huid nooit zo schoon krijgen als onze Sonic Cleanser. Het is een echt reinigingswonder. 

Beleef reiniging van een geheel nieuwe dimensie.

Tot wel 7.200 toeren per minuut is de Beauty Turbo een echt reinigingswonder. Een vooruitstrevende ultrasoonreiniging, een methode die vele malen beter werkt dan het reinigen met de hand of een washandje.

Werking: Krachtig en toch voorzichtig zachte siliconenborstels verwijderen make-up, vuil en vet grondig en zorgvuldig en maken je huid extreem fris, stralend en gereed om de voordelen van de eersteklas huidverzorgingsproducten van JAFRA optimaal te benutten. In tegenstelling tot andere borstels hoeven deze slijtvaste borstels bijna nooit vervangen te worden.

Gebruik: Maak elke ochtend en avond het gezicht vochtig en breng een kleine hoeveelheid Royal Jelly Gentle Cleansing Milk (of 1 van onze andere reinigingsproducten) op het gezicht aan. Schakel het gezichtsreinigingssysteem in en beweeg dit ongeveer twee minuten over het gezicht of totdat de huid volledig gereinigd is. Spoel je gezicht daarna grondig af met warm water. Ga daarna pas verder met de volgende stappen van je Royal Jelly-ritueel.

Bij een gecombineerd gebruik van het vitaliserende gezichtsreinigingssysteem en de Royal Jelly Gentle Cleansing Milk bereik je opvallende resultaten.

Bij aankoop van een Deluxe Skin Care Set kun je de Sonic Cleanser van 81 euro voor slechts 59 euro aankopen. 

Beauty Tip BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

Kan gebruikt worden met al onze Cleansers

Inclusief 1 batterij 

€ 81,00

 

Dit artikel is op voorraad