Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50 Royal Revitalize

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJx: De in JAFRA ROYAL opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJx technologie bevindt zich enkel en alléén in JAFRA ROYAL huidverzorgingsproducten en JAFRA ROYAL Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50 Royal Revitalize

Beschermt de huid tegen negatieve gevolgen van zonnestraling en licht. Ook geschikt voor de mannen

Deze zéér lichte, niet vettende formule is verrijkt met Royal Jelly RJx, vernieuwt de huid terwijl deze beschermt. Ook ene perfecte basis voor make-up. Geschikt voor alle huidtypen.

Gebruik: Elke morgen na de Longevity Balm of Crème.

Belangrijke ingrediënten

  • Royal Jelly RJx is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Moringa & Kokosnoot beschermen tegen negatieve milieuinvloeden en schade door vrije radicalen
  • Vitamine A, C en E krachtige ant-oxidant die enorm bekend staan de huidteint gelijkmatiger te maken

Alfalfa extract maakt fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar

Wat doet het: Beschermt de huid tegen negatieve gevolgen van zonnestraling en licht. Het is een Multi action bescherming tegen voortijdige huidveroudering en schade als gevolg van blootstelling aan zonnestralen en licht. Helpt ook het voorkomen van ouderdomsvlekjes te verminderen.

Je mag maximum 2 serums gebruiken in combinatie met je Longevity Balm of Crème. Of deze serums eenvoudig daar aanbrengen waar ze nodig zijn. Dit heet layering. De serums kunnen ook afzonderlijk worden aangebracht. Ze versterken de werking van de Longevity Balm of DE Longevity Crème die altijd na de serums wordt aangebracht. Ter afsluiting wordt iedere morgen de Sun Protection Fluid SPF 50 aangebracht. Zon en licht is de grootste boosdoender voor onze huidveroudering.

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1.Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

2. Het belangrijkste wat je tegen voortijdige huidveroudering kunt doen is je elke dag tegen UV- straling buiten en ook binnen beschermen. Alle UV- stralen kunnen bijdragen aan het ontstaan van huidkanker. Het gaat om UV-B van het zonlicht buiten dat zonnebrand veroorzaakt maar ook UV-A is een straling die dieper in de huid dringt en meer inwerkt op het collageen. Het is bekend dat UV-straling van TL-lampen de huid beschadigt. Alleen "Broad Spectrum producten" zoals Royal Jelly Solar Protection Fluid Broad Spectrum SPF 50 beschermen tegen UV-A en UV-B stralen.

3. Alle Royal Reviltalize producten zijn per stuk te bestellen. Ik adviseer deze producten in set aan te schaffen. Kijk hiervoor in het item setkortingen linksboven met kortingen tot wel 45%.

Verpakking: Tube 50 ml

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten:

Alle JAFRA producten ondergaan klinische veiligheidstesten en worden door onafhankelijke, door een commissie gecertificeerde toxicoloog getest. Ze zijn bovendien klinisch en op allergieën, irritatie en dermatologisch getest.

Jafra is niet op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

 

€ 46,50

 

Dit artikel is op voorraad