Longevity Creme Royal Revitalize

 

 

 

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJX: De in JAFRA ROYAL opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJX technologie bevindt zich in JAFRA ROYAL huidverzorgingsproducten en JAFRA ROYAL Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

 

 

Longevity Crème Royal Revitalize

Krijg een goed verzorgde jeugdigere mooie huid binnen 4 weken

Zeer geschikt voor wie graag een vollere crème gebruikt. Of voor een droog tot normaal huidbeeld. Trekt goed in en blijft niet vettig (een topper bij veel vaste klanten). Ook geschikt voor de mannen.

Ultra rijke formule voedt, verstevigt en revitaliseert met speciale verjongingstechnologie.

Gebruik: breng de Longevity Crème uit de Royal Revitalize lijn aan op het hele gezicht iedere morgen en avond als laatste in ons verzorgingsritueel. 's Morgens gebruik je 365 dagen per jaar de Solar Protection SPF 50.

Zon en licht zijn de grootste boosdoeners van huidveroudering. 

 

Belangrijke ingrediënten:

  • Royal Jelly RJX is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Manula honing rijk aan anti-oxidanten, Shea Butter hydrateren en kalmeren en Sodium PCA hydrateert intensief
  • Hyaluronzuur vult rimpeltjes op en geeft extra vocht af aan de huid
  • Vitamine A, C en E krachtige ant-oxidant die enorm bekend staan de huidteint gelijkmatiger te maken
  • Alfalfa extract maakt fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar

 

Wat doet het: in slechts 4 weken een gerevitaliseerde, duidelijk jeugdigere en gladdere huid.

Je mag maximum 2 serums gebruiken in combinatie met je Longevity Balm of Crème. Of deze serums plaatsleijk  aanbrengen waar ze nodig zijn. Dit heet layering. De serums kunnen ook afzonderlijk worden aangebracht. Ze versterken de werking van de Longevity Balm of de Longevity Crème die altijd na de serums wordt aangebracht.

Ter afsluiting wordt 365 dagen per jaar de Sun Protection Fluid SPF 50 aangebracht. Zon en licht zijn de grootste boosdoender voor onze huidveroudering.

Verpakking: luxe pot 50 ml

 

Beauty Tips By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

2. Gebruik de bijgeleverde spatel i.v.m. de hygiëne. De Revitalize Longevity Crème gaat zo óók langer mee.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 


Zo hoogwaardig van kwaliteit als de Revitalize lijn is, helpt ze je ook om tijd te besparen. Want een goede huidverzorgings-routine hoeft niet langer dan een paar minuten te duren. Zo gemakkelijk is het.
 

 

 

€ 81,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen