Longevity Balm Royal Revitalize

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJx: De in JAFRA ROYAL opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJx technologie bevindt zich enkel en alléén in JAFRA ROYAL huidverzorgingsproducten en JAFRA ROYAL Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Longevity Balm Royal Revitalize

De huid ziet er 7 jaar jonger uit in 4 weken. Zeer geschikt voor wie graag een lichtere formule gebruikt om te smeren of voor een normale tot gemengd huidbeeld. Ook geschikt voor de mannen

Dit power pakket zit vol met uiterst moderne anti aging technologie die al bij een eerste toepassing resultaten opleveren.

Gebruik: Breng de Longevity Balm uit de Royal Revitalize lijn aan op het hele gezicht iedere morgen en avond als laatste in ons verzorgingsritueel. 's Morgens gebruik je hierna de Solar Protection SPF 50. Zon en licht zijn de grootste boosdoeners van huidveroudering. 

Belangrijke ingrediënten

  • Royal Jelly RJx is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Manula honing  rijk aan anti-oxidanten en Shea Butter hydrateren en kalmeren
  • Vitamine A, C en E krachtige ant-oxidant die enorm bekend staan de huidteint gelijkmatiger te maken
  • Alfalfa extract maakt fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar

Wat doet het: in slechts 4 weken een gerevitaliseerde, duidelijk jeugdigere huid.

Je mag maximum 2 serums gebruiken in combinatie met je Longevity Balm of Crème. Of deze serums eenvoudig daar aanbrengen waar ze nodig zijn. Dit heet layering. De serums kunnen ook afzonderlijk worden aangebracht. Ze versterken de werking van de Longevity Balm of DE Longevity Crème die altijd na de serums wordt aangebracht. Ter afsluiting wordt iedere morgen de Sun Protection Fluid SPF 50 aangebracht. Zon en licht is de grootste boosdoender voor onze huidveroudering.

Beauty Tip By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

Verpakking: Luxe pompflacon 50 ml

Enige belangrijke informatie over onze JAFRA producten die je een goed gevoel kunnen geven.

Alle JAFRA producten ondergaan klinische veiligheidstesten en worden door onafhankelijke, door een commissie gecertificeerde toxicoloog getest. Ze zijn bovendien klinisch en op allergieën, irritatie en dermatologisch getest.

Jafra is niet op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

 

€ 81,00

 

Dit artikel is op voorraad