Longevity Balm Royal Revitalize

Elk Royal Revitalize product bevat het voedende Gelée Royale.

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige. De vitaliserende werking wordt door de RJx technologie van Jafra vele malen versterkt.

Het resultaat is dat de celregeneratie wordt vergroot, het versterkt je huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van je huid. Deze unieke RJx technologie bevindt zich enkel in Jafra Royal huidverzorgingsproducten. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Longevity Balm Royal Revitalize

De huid ziet er 7 jaar jonger uit in 4 weken. Zeer geschikt voor wie graag een lichtere formule gebruikt om te smeren of voor een normale tot gemengd huidbeeld. Ook geschikt voor de mannen

Dit power pakket zit vol met uiterst moderne anti aging technologie die al bij een eerste toepassing resultaten opleveren.

Gebruik: Breng de Longevity Balm uit de Royal Revitalize lijn aan op het hele gezicht iedere morgen en avond als laatste in ons verzorgingsritueel. 's Morgens gebruik je hierna de Solar Protection SPF 50. Zon en licht zijn de grootste boosdoeners van huidveroudering. 

Belangrijke ingrediënten

  • Royal Jelly RJx is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Manula honing  rijk aan anti-oxidanten en Shea Butter hydrateren en kalmeren
  • Vitamine A, C en E krachtige ant-oxidant die enorm bekend staan de huidteint gelijkmatiger te maken
  • Alfalfa extract maakt fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar

Wat doet het: in slechts 4 weken een gerevitaliseerde, duidelijk jeugdigere huid.

Je mag maximum 2 serums gebruiken in combinatie met je Longevity Balm of Crème. Of deze serums eenvoudig daar aanbrengen waar ze nodig zijn. Dit heet layering. De serums kunnen ook afzonderlijk worden aangebracht. Ze versterken de werking van de Longevity Balm of DE Longevity Crème die altijd na de serums wordt aangebracht. Ter afsluiting wordt iedere morgen de Sun Protection Fluid SPF 50 aangebracht. Zon en licht is de grootste boosdoender voor onze huidveroudering.

Tip: Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

Je kunt alle Royal Reviltalize producten los bestellen, maar ik zou je zeker adviseren deze producten in set aan te schaffen. Kijk hiervoor in het item setkortingen linksboven.

Verpakking: Luxe pompflacon 50 ml

€ 81,00

 

Dit artikel is op voorraad