Line & Pore Perfecting Serum Royal Revitalize

Elk Royal Revitalize product bevat het voedende Gelée Royale.

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige. De vitaliserende werking wordt door de RJx technologie van Jafra vele malen versterkt.

Het resultaat is dat de celregeneratie wordt vergroot, het versterkt je huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van je huid. Deze unieke RJx technologie bevindt zich enkel in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up producten. 

Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Line & Pore Perfecting Serum Royal Revitalize

Verstevig je huid, vervaag fijne lijntjes en poriën snel met deze Line & Pore Perfecting Serum

De Line & Pore Perfecting Serum uit onze Royal Revitalize lijn is een instant remedie voor een gladder uitziende huid. Een lichtreflecterende technologie, vitamine A en JAFRA's exclusieve RJx technologie dragen eraan bij de huid te verstevigen, gladder te maken. Ook vermindert het fijne lijntjes en poriën.

Gebruik: Reinig de huid iedere morgen en avond met Royal Revitalizing Gentle Cleansing Milk. Breng het Royal Revitalize Line & Pore Perfecting Serum aan op het hele gezicht iedere morgen en avond. 

Belangrijke ingrediënten

  • Royal Jelly RJx is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Vitamine A vermindert fijne lijntjes, verfijnt het huidbeeld en beschermt tegen schade door vrije radicalen
  • Zeewier werkt direct gladmakend en verstevigend

Je mag maximum 2 serums gebruiken in combinatie met je Longevity Balm of Crème. Of deze serums eenvoudig daar aanbrengen waar ze nodig zijn. Dit heet layering. De serums kunnen ook afzonderlijk worden aangebracht. Ze versterken de werking van de Longevity Balm of DE Longevity Crème die altijd na de serums wordt aangebracht. Ter afsluiting wordt iedere morgen de Sun Protection Fluid SPF 50 aangebracht. Zon en licht is de grootste boosdoender voor onze huidveroudering.

Beauty Tip By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

Beauty Tip By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

Alle Royal Reviltalize producten zijn per stuk te bestellen. Ik adviseer deze producten in set aan te schaffen. Kijk hiervoor in het item setkortingen linksboven met kortingen tot wel 45%.

Verpakking: Pompdispenser 30 ml

€ 46,50

 

Dit artikel is op voorraad