Volcanic Micro Polish Mask Royal Revitalize

Elk Royal Revitalize product bevat het voedende Gelée Royale.

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige. De vitaliserende werking wordt door de RJx technologie van Jafra vele malen versterkt.

Het resultaat is dat de celregeneratie wordt vergroot, het versterkt je huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van je huid. Deze unieke RJx technologie bevindt zich enkel in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up producten. 

Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Volcanic Micro Polish Mask Royal Revitalize

Het Volcanic Micro Polish Mask van de Royal Revitalize lijn is een micro-exfoliator die zachtjes de doffe huid wegpoetst zonder de huid van essentieel vocht te ontdoen

Het ROYAL Revitalize Volcanic Micro Polish Mask zorgt voor een mooie stralende huid. Het is een 4 in 1 Masker, namelijk Microdermabrasion, Masker, Chemische peeling (milde fruitzuren d.m.v. Papaya) en Mechanische peeling (d.m.v. lavagranulaat en kiezelaarde).

Vulkaanas en micropeeling stoffen verwijderen afgestorven huidschilfertjes zonder de huid te dehydrateren. Na gebruik heb je een zachte, stralende en jonger uitziende huid. Je zult een directe en duurzame werking ervaren.

Gebruik: Reinig de huid iedere morgen en avond met Royal Revitalizing Gentle Cleansing Milk. Gebruik het Volcanic Polish Mask uit de Revitalize lijn op het hele gezicht en hals. Niet kort rond de ogen en de mond gebruiken omdat daar de huid te dun is.

Bij gebruik 2-3 per week verwijdert dit combinatieproduct van micropeeling en masker afgestorven huidschilfertjes, versnelt het de celvernieuwing en reinigt het masker de poriën diep.

Belangrijke ingrediënten

  • Royal Jelly RJx is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Kiezelaarde, lavagranulaat en papaya extract zijn natuurlijke microgranulaten, rijk aan mineralen, en milde fruitzuren maken de huid zacht glad, verwijderen schadelijke stoffen en geven een stralend, poriendiep gereinigd huidbeeld

Na één keer toepassen: de huid heeft meer uitstraling. Na 2 weken: de huid is soepel stralend en glad. Na 4 weken: de huid ziet er jonger en vernieuwd uit.

 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

2. WAT MOET IK WETEN VAN PEELINGS? Er zijn twee soorten peelings – chemische en mechanische. We hebben milde alfa-hydroxyzuren (AHA’s) uit papaya met microgranulaten van milieuvriendelijke, rijk aan mineralen, natuurlijke vulkaanas en kiezelaarde gecombineerd. Samen maken de twee peeling-componenten huidvriendelijk ruwe huidplekjes op milde en mechanische wijze glad; ze openen poriën en verwijderen talg en verontreinigingen. Met dit product krijg je dus het beste uit beide werelden!

3. Weinig tijd? Gebruik het Volcanic Micro Polish Mask na de reiniging onder de douche als gezichtsscrub.

4. Alle Royal Reviltalize producten zijn per stuk te bestellen. Ik adviseer deze producten in set aan te schaffen. Kijk hiervoor in het item setkortingen linksboven met kortingen tot wel 45%.

Verpakking: Tube 100 ml

 

€ 49,00

 

Dit artikel is op voorraad