Longevity Eye Creme Royal Revitalize

Elk Royal Revitalize product bevat het voedende Gelée Royale.

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige. De vitaliserende werking wordt door de RJx technologie van Jafra vele malen versterkt.

Het resultaat is dat de celregeneratie wordt vergroot, het versterkt je huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van je huid. Deze unieke RJx technologie bevindt zich enkel in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up producten.  

Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Longevity Eye Crème Royal Revitalize

Onze Longevity Eye Crème bestrijdt 8  tekenen van huidveroudering en zorgt voor een stralende huid rond je ogen

De huid rond je ogen vraagt een andere verzorging dan je huid van je gezicht. Deze heel werkzame, snel intrekkende crème vermindert zichtbaar tekenen van huidveroudering rond  de ogen, vult op, vermindert fijne lijntjes en laat oneffenheden verdwijnen.

Krachtig werkzame plantenextracten kalmeren en hydrateren, terwijl de RJx technologie de huid herstelt. 

Gebruik: Reinig de huid iedere morgen en avond met Royal Revitalizing Gentle Cleansing Milk. Breng de Longevity Eye Crème uit de Royal Revitalize aan door voorzichtig met je ringvinger vanuit de binnenkant van je ogen naar buiten langs de onderste oogkas te kloppen. Trek vervolgens terwijl je maar heel zachtjes drukt je vinger langs het wenkbrauwbot tot aan de binnenste ooghoek. 

Belangrijke ingrediënten

 • Royal Jelly RJx is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
 • Zeewieren helpen de effecten van ontstekingstriggers en door allergenen veroorzaakte zwellingen onder de ogen te verminderen
 • Maniok en kastanjebloesemextract verstevingen de huid en laten de huid rond de ogen er fris en jeugdig uitzien

Wat doet het: hydrateert en corrigeert diverse tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, zwellingen en kringen onder de ogen. 

8 anti aging effecten

 • Verstevigt de huid
 • Vermindert schaduwen onder de ogen
 • Vermindert het optreden van kraaienpootjes 
 • Ogen worden meer gelift
 • Ogen zien er fris, jeugdiger en stralender uit
 • Vermindert zwellingen
 • Intensief hydraterend
 • Maakt lijntjes en diepliggende rimpels minder zichtbaar

Resultaten: 89% van de ondervraagden ervaarden een verbetering van de stevigheid van de huid binnen slechts 1 week. 99% van de ondervraagden

Je mag maximum 2 serums gebruiken in combinatie met je Longevity Balm of Crème. Of deze serums eenvoudig daar aanbrengen waar ze nodig zijn. Dit heet layering. De serums kunnen ook afzonderlijk worden aangebracht. Ze versterken de werking van de Longevity Balm of DE Longevity Crème die altijd na de serums wordt aangebracht. Ter afsluiting wordt iedere morgen de Sun Protection Fluid SPF 50 aangebracht. Zon en licht is de grootste boosdoender voor onze huidveroudering.

Beauty Tips By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

2. De huid rond de ogen is extreem teer en toont als eerste leeftijdsverschijnselen, stress en aanhoudend slaapgebrek. Breng hier altijd 2x daags oogverzorging aan door voorzichtig met je ringvinger vanuit de binnenkant van je ogen naar buiten langs de onderste oogkas te kloppen. Trek vervolgens terwijl je maar heel zachtjes drukt je vinger langs het wenkbrauwbot tot aan de binnenste ooghoek.

3. Alle Royal Reviltalize producten zijn per stuk te bestellen. Ik adviseer deze producten in set aan te schaffen. Kijk hiervoor in het item setkortingen linksboven met kortingen tot wel 45%.

Verpakking: Pompdispenser 15 ml

€ 40,00

 

Dit artikel is op voorraad