Gentle Cleansing Milk Royal Revitalize

Elk Royal Revitalize product bevat het voedende Gelée Royale.

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige. De vitaliserende werking wordt door de RJx technologie van Jafra vele malen versterkt.

Het resultaat is dat de celregeneratie wordt vergroot, het versterkt je huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van je huid. Deze unieke RJx technologie bevindt zich enkel in Jafra Royal huidverzorgingsproducten en Jafra Royal Make-up. 

Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Gentle Cleansing Milk Royal Revitalize

De perfecte reiniging met RJx technologie

Reinig, zuiver en verbeter je huid. Deze milde, huidverzorgende reinigingsmelk, verrijkt met JAFRA's exclusieve RJx, reinigt, kalmeert en vitaliseert de huid en maakt deze heerlijk zacht. Geschikt voor ieder huidtype. De huid is na de reiniging perfect voorbereid op de volgende stap van de huidverzorging. En dat merk je.

Voor een intensievere reiniging gebruik je de Revitalizing Sonic Cleanser. Tot wel 7.200 toeren per minuut is de Beauty Turbo een echt reinigingswonder. Een vooruitstrevende ultrasoonreiniging, een methode die vele malen beter werkt dan het reinigen met de hand of een washandje.

Gebruik: Breng de Royal Jelly Gentle Cleansing Milk iedere morgen en avond met de borstelkop van het vitaliserende gezichtreinigingssysteem, de handen of een washandje rechtstreeks op de vochtige huid aan. Reinig de huid en spoel deze grondig af met warm water. Ga daarna pas verder met de volgende stappen van je Royal ritueel. Bij gevoelige ogen moet contact van het gebied rond de ogen worden vermeden. Kan ook zonder het ultrasoon reinigingsapparaat worden gebruikt.

Belangrijke ingrediënten

  • Royal Jelly RJx is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale met een veelvoud vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en aan te voelen
  • Vitamine C een zeer werkzame anti-oxidant, die bekend staat om zijn bijdrage aan de vorming van collageen
  • Allantoïne een plantaardige stof uit de kamilleplant met rustgevende eigenschappen

Beauty Tip BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

 Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging. 

Beauty Tip By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

Alle Royal Reviltalize producten zijn per stuk te bestellen. Ik adviseer deze producten in set aan te schaffen. Kijk hiervoor in het item setkortingen linksboven met kortingen tot wel 45%.

Verpakking: Tube 125 ml

€ 35,00

 

Dit artikel is op voorraad