Matte Control Moisturizer

 

 

 

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJX: De in JAFRA ROYAL opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJX technologie bevindt zich in JAFRA ROYAL huidverzorgingsproducten en JAFRA ROYAL Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost ritueel is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint

 

Matte Control Moisturizer

Een matterende verzorging met Royal Jelly RJX voor 's morgens en 's avonds

Wat is het: een lichte, olievrije, matterende verzorging met Royal Jelly RJX. Speciaal voor de normale/gemengde/vettere huid.

Wat doet het: hydrateert, verfijnt poriën, fijne lijntjes en oneffenheden. Neemt overtollige talg op, perfectioneert de teint en helpt de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De snel intrekkende gel crème bevat voedende vitaminen en hydraterend hyaluronzuur. Ze maakt de huid soepel, glad en met een gave matte finish is de huid klaar voor de make-up.

Toepassing: dagelijks na de reiniging 's ochtends en 's avonds op het gezicht en de hals aanbrengen.

❗️Let op: 's Ochtends als laatste stap van het verzorgingsritueel breng je de Cover Me Sunscreen Broad Spectrum SPF 30 aan. De SPF 30 dient 365 dagen per jaar gebruikt te worden. Ook als de  zon niet schijnt. Zon en licht zijn de grootste boosdoeners kwestie huidveroudering.

 

Belangrijkste werkzame stoffen: 

  • Royal Jelly RJX is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en jonger aan te voelen
  • Matcha is een krachtig anti-oxidant, dat de huid vitaliseert en beschermt tegen schade door vrije radicalen. Eerste tekenen van huidveroudering worden tegengegaan
  • Duindoorn is een krachtige plant die rijk is aan essentiële omega vetzuren en de vitaminen A, C & E. Kalmeert en helpt de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan
  • Hyaluronzuur is een natuurlijke hydraterende stof die de capaciteit heeft grote hoeveelheden water te binden. Werkt als een wateropslag en zorgt voor elasticiteit en veerkracht

 

Verpakking: tube 50 ml

 

Skin Care Beauty Tip By Ine van Deursen Jafra Cosmetics

Zoals elk ander type huid heeft ook een gemengde/vette huid hydratatie nodig om de beschermende functies te behouden. Gebruik vetvrije formules met hyaluronzuur die hydrateren. 

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

 

 

 

 

€ 39,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen