Detox Clay Mask

 

 

 

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40- tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is Royal Jelly RJX: Het is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Je vindt RJX in de ROYAL Boost-, Revitalize- en in de ROYAL Make-up lijn

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost ritueel is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint.

 

Detox Clay Mask

Het Detox Clay Masker reinigt poriën diep en brengt de huid weer in balans

Wat is het: een kleimasker met Royal Jelly RJX, rijk aan mineralen en anti-oxidanten, speciaal voor de normale/gemengde/vettere huid.

Wat doet het: het Detox Clay Mask trekt onzuiverheden en reinigt poriëndiep. Brengt ook de huid weer in balans. Een uiterst werkzame 3 in 1 formule neemt overtollige talg op, verwijdert vuildeeltjes en laat een vermoeide, vale huid weer stralen. De huid is erna fris, soepel en stralend mooi.

Toepassing: op de gereinigde huid 2 tot 3 keer per week aanbrengen en 10 tot 20 minuten laten inwerken, niet vlakbij de ogen en de mond aanbrengen. Met warm water grondig afspoelen en huid vervolgens zachtjes droog deppen.

Verder gaan met de huidverzorging. In geval van een vettere of gemengde huid minstens 2 tot 3 maal per week gebruiken om optimale resultaten te bereiken. Bij een gevoelige huid eenmaal per week toepassen.

 

Belangrijkste werkzame stoffen:

  • Royal Jelly RJX is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en jonger aan te voelen
  • Matcha is een krachtig anti-oxidant, dat de huid vitaliseert en beschermt tegen schade door vrije radicalen. Eerste tekenen van huidveroudering worden tegengegaan
  • Spinazie voorziet de huid van vitaminen en anti-oxidanten

 

Verpakking: tube 50 ml

 

Skin Care Tip By Ine van Deursen Jafra Cosmetica

Bij een gemengde of vettige huid is een kleimasker een "must have". Minstens 2 tot 3 keer per week toepassen om de beste resultaten te behalen. 

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

 

 

 

 

€ 22,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen