Quench It Moisturizer

 

ROYAL Boost is de opvolger van de Advanced Dynamics.

Je beste Skin Care verzorging begint hier met de Royal Boost lijn. Ervaar een hoogwaardige huidverzorging met de Royal Boost lijn die het beste van wetenschap en de natuur combineert voor uw mooiste resultaten. De ene Boost lijn (wit/geel) is geschikt voor de gevoelige huid en de droge huid. De andere Boost lijn (geel/zwart) is geschikt voor de normale/gemengde en vettere huid. In elk product komt je alweer onze RJx technologie tegen boordevol Royal Jelly

Quench It Moisturizer

Hydraterende en kalmerende vochtinbrengende crème voor 's morgens en 's avonds met Royal Jelly RJX

Wat is het: Hydraterende en kalmerende vochtinbrengende crème met Royal Jelly RJX, speciaal voor de droge / gevoelige huid.

Wat doet het: Trekt snel in en de uitgedroogde, gevoelige huid voelt meteen aangenaam aan. Langhoudende hydratatie zonder te glimmen. Hyaluronzuur, Royal Jelly RJX en Matcha verminderen rode plekjes en zorgen voor een soepele en gezonde huid.

Toepassing: Dagelijks 's ochtends en 's avonds op het gezicht en de hals aanbrengen en inmasseren.

Belangrijkste werkzame stoffen:

  • Royal Jelly RJX: Exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en jonger aan te voelen
  • Matcha: Krachtig anti-oxidant, dat de huid vitaliseert en beschermt tegen schade door vrije radicalen. Eerste tekenen van huidveroudering worden tegengegaan
  • Açai: Effectief anti-oxidant dat de huid verjongt, glad maakt en kalmeert
  • Hyaluronzuur: Natuurlijke hydraterende stof die de capaciteit heeft grote hoeveelheden water te binden. Werkt als een wateropslag en zorgt voor elasticiteit en veerkracht

Verpakking: Tube 50 ml

Kijk links in het item setkortingen voor kortingen tot wel 45%.

Het resultaat van RJx: De in JAFRA ROYAL opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Deze unieke technologie bevindt zich enkel en alléén in JAFRA ROYAL huidverzorgingsproducten en JAFRA ROYAL Make-up.

 

 

Hyaluronzuur regelt als natuurlijk bestanddeel van ons bindweefsel het watergehalte daar. Een gram hyaluronzuur kan tot maar liefst 6 liter water binden. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid stevig en elastisch blijft. Ronduit fantastisch! 

Het slechte nieuws: het lichaam produceert met het ouder worden steeds minder van deze jong-maker. De huid wordt droger en verslapt. Er vormen zich rimpels. Niet fraai! Wat nu?

HUIDVERZORGING MET HYALURONZUUR. Huidverzorging met hyaluronzuur staat bekend als een zeer goed verdragen, effectief middel tegen lelijke rimpels. 

Je wilt weten waarom? Hyaluronzuur bestrijdt doelgericht een van de belangrijkste oorzaken van rimpels: het gebrek aan vocht. Hyaluronzuur dringt van buitenaf in de huidlagen, reactiveert de vochtvoorraad en bindt vocht. De cellen worden van binnenuit opgevuld met vocht en droogterimpeltjes worden geëgaliseerd. De huid ziet er fris, vol en glad uit. Een verjongingsbron!

€ 39,00

 

Dit artikel is op voorraad