Purifying Gel Cleanser

 

 

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJX: De in JAFRA ROYAL opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJX technologie bevindt zich in JAFRA ROYAL huidverzorgingsproducten en JAFRA ROYAL Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost ritueel is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint.

 

Purifying Gel Cleanser

Dit is een mild schuimende gel reiniger met kleine scrub deeltjes voor dagelijks gebruik

Wat is het: een verfrissende 2 in 1 reinigingsgel met micro peeling deeltjes en Royal Jelly RJX. Speciaal voor de normale/gemengde/vette huid.

Wat doet het: de mild schuimende gel reinigt, zuivert, maakt de huid soepel en bereidt haar perfect voor op de volgende verzorgingsstap. Overtollige talg, vuildeeltjes en afgestorven huidcellen worden losgeweekt en afgevoerd. Minerale deeltjes reinigen de poriën mild, terwijl tegelijkertijd het krachtige anti-oxidant matcha vitaliseert en beschermt tegen schade door vrije radicalen.

Toepassing: breng de Purifying Gel Cleanser elke ochtend en avond met de handen of met de borstelkop van het Revitalizing Sonic Cleanser direct op de vochtige huid aan. Reinig de huid en spoel deze goed af met warm water. Vermijd het contact met gebied rond de ogen. Dit gebied mag je alleen reinigen met de Dual Make-up Remover

 

Belangrijkste werkzame stoffen:

  • Royal Jelly RJX is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en jonger aan te voelen
  • Matcha is een krachtig anti-oxidant, dat de huid vitaliseert en beschermt tegen schade door vrije radicalen. Eerste tekenen van huidveroudering worden tegengegaan
  • Citrusvruchten verfrissen, zuiveren en zorgen voor een gelijkmatige teint
  • Rode biet is een sterk anti-oxidant dat met mineralen, vitamine A en foliumzuur eerste tekenen van huidveroudering tegengaat

 

Verpakking: tube 125 ml

 

Skin Care Beauty Tip BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Een van de belangrijkste stappen qua huidverzorging is het 's avonds reinigen van de huid. Dit doe je best voor je 's avonds in je zeteltje kruipt. Reinigen verwijdert niet alleen make-up en onzuiverheden, maar stelt ook de huid pas in staat om de verzorgende eigenschappen van een serum of hydraterende crème volledig op te nemen. Een goede reiniging is de basis voor alle resultaten van huidverzorging.

2.Een ultra milde peeling is de sleutel voor bestrijding van vettige of naar onzuiverheden neigende huid. Een te sterke peeling kan de huid belasten, uitdrogen en tot nog meer talgproductie leiden. Wij houden van zacht. 

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

 

 

 

€ 22,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen