Cleanse + Tone Wipes

 

 

 

Gelée Royale is de "super brandstof" voor de bijenkoningin. Gelée Royale voedt haar, geeft haar energie en verlengt haar levensduur met 40-  tot het 50 voudige.

In 1956 nam Jafra oprichtster Jan Day het patent op Royal Jelly in huidverzorging. Vandaag de dag wordt er elke 6 seconden ergens op de wereld een JAFRA Royal Jelly product verkocht.

Onze nieuwste technologie is RJX: De in JAFRA ROYAL opgenomen Royal Jelly RJX is qua werkzaamheid uniek. Het vergroot aantoonbaar de celregeneratie, versterkt de huidbarrière en optimaliseert de stevigheid en elasticiteit van de huid. 

Deze unieke RJX technologie bevindt zich in JAFRA ROYAL huidverzorgingsproducten en JAFRA ROYAL Make-up. Er 7 jaar jonger uitzien wil toch iedereen met 4 stappen in maximum 4 minuten.

Verheug je op een stralende huid die er met en zonder make-up gewoon fantastisch uitziet. Het Boost ritueel is leuk om te doen en zorgt in slechts enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint.

 

Cleanse + Tone Wipes

2 - in - 1 vochtige vakantie reinigingsdoekjes voor onderweg om snel even te reinigen

Wat is het: 2-in-1 reinigingstissues met Royal Jelly RJX. Voor alle huidtypen

Wat doet het: deze praktische tissues verwijderen mild alle sporen van make-up, zonnebrandcrème, talg en vuildeeltjes, zonder de gevoelige huid te irriteren. De Cleanse + Tone Wipes bevatten kalmerend kokoswater, vitaliserende matcha en kamille.

Bovendien biedt Royal Jelly RJX extra bescherming tegen de eerste tekenen van huidveroudering.

Toepassing: veeg met de tissue over het gezicht en de hals om make-up, vuil, talg en zweet te verwijderen.

 

Belangrijkste werkzame stoffen: 

  • Royal Jelly RJX is een exclusieve technologie die de kracht van de natuurlijke Gelée Royale vergroot en de huid helpt om er jonger uit te zien en jonger aan te voelen
  • Matcha is een krachtig anti-oxidant, dat de huid vitaliseert en beschermt tegen schade door vrije radicalen. Eerste tekenen van huidveroudering worden tegengegaan
  • Kokoswater kalmeert de droge huid
  • Kamille werkt kalmerend 

 

Verpakking: 30 tissues in een hersluitbare verpakking

 

Beauty Tip BY Ine van Deursen Jafra Cosmetics

1. Deze reinigingstissues mogen in geen enkele reis-of sporttas ontbreken. 

2. Handige doekjes óók voor onderweg om eventueel de handen en de kindersnoetjes snel schoon te maken.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht. 

 

 

 

€ 14,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen