Eyeshadow Palette Cool

Eyeshadow Palette Cool

Mooi, natuurlijk en glamoureus

Gewoon voor op kantoor, bij een zakenlunch of tijdens de gala-avond: deze oogschaduwpalette in de varianten ‘cool’ is voor elke gelegenheid de perfecte keus. Kies zelf of je een natuurlijke oogopslag wilt of hem verleidelijk wilt accentueren. Je creativiteit kent gegarandeerd geen grenzen. De verschillende nuances van de Eyeshadow Palettes versmelten met elkaar en zorgen voor naadloze kleurovergangen en uiterst professionele resultaten.

Of je nu voor een relaxte look of een volledige glamour gaat, dit oogschaduwpalet is alles wat je nodig hebt om het uit te trekken. Het Eyeshadow Palette 'cool' heeft vijf fluweelachtige, mengbare kleuren; één matte en vier glinsterende tinten, zodat je verschillende ooglook-opties kunt bereiken met één fenomenaal palet.

Dit Eyeshadow Palette is ook in de variant 'warm' verkrijgbaar.

 

 

Beauty Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. Mooie wenkbrauwen!  Gebruik de oogschaduw als ideale aanvulling voor je wenkbrauwen. Daarmee kun je ze opvullen, vormen en perfectioneren.

2. Je kunt de zachte textuur ook vochtig gebruiken, om de perfecte ooglijn te trekken. Last van uitgelopen oogpotlood? Nu niet meer. Eventueel na het oogpotlood oogschaduw aanbrengen om uitlopen te voorkomen.

€ 25,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen