Cadeaubon 75 euro

Jafra cadeaubon BY INE VAN DEURSEN 75 euro

Bij elke verjaardag en elke Kerst zit je weer met dezelfde vraag: wat voor cadeau ga je dit jaar geven?

Het antwoord is simpel: een cadeaubon van Jafra BY Ine van Deursen. Ben je op zoek naar een kleinigheidje? Of mag het voor een andere gelegenheid wel wat meer kosten? Jij bepaalt de waarde van de cadeaubon van 25 euro tot 200 euro. Een ander bedrag kiezen is mogelijk. 

  • De cadeaubon is onbeperkt geldig
  • Je ontvangt de cadeaubon per post of deze kan afgehaald worden
  • De cadeaubon kan gebruikt worden voor alle producten in de webshop
  • Ook geldig op aanbiedingen
  • De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld

Heb je nog een tegoed over na je leuke aankoop en wil je de rest van het tegoed een andere keer gebruiken? Geen probleem: we hanteren geen minimum bestelbedrag.

Verder blijft het tegoed van de Jafra BY Ine van Deursen cadeaubon geldig tot dat het is opgebruikt. Zonder tijdsbeperking. 

Voor meer informatie kan je ons contacteren via de chat of op +32 475 96 71 98 

 

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties. 

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra Cosmetics behoort tot de leidinggevende cosmeticamerken. 

Jafra producten worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt (het beste voor de huid) te bevestigen. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast garanderen marktonderzoeken met proefpanels de klant tevredenheid. 

Jafra Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze Royal producten op geen enkel wijze schade toegebracht.


 

€ 75,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen