Royal Jelly Eye Concentrate Capsules

ROYAL JELLY, deze legendarische essentiële werkzame stof heeft op je huid quasi het effect van een tijdcapsule.

SIRTUIN Activators helpen de huid bij de verjonging door regeneratie en zelfherstellend vermogen. Gelée Royale, de stof die in de natuur exclusief is voorbehouden aan de bijenkoningin, geeft je een vitale huid en een stralend uiterlijk.

 

 

Royal Jelly Eye Concentrate Capsules

Oogcapsules met Royal Jelly (koninginnebrij) en hyaluronzuur

Productbeschrijving: De anti aging capsules zitten boordevol Royal Jelly Eye Concentrate en zijn speciaal voor het gebied rond de ogen. Zeker gebruiken voor je naar een feest gaat vanwege het snel werkend effect van de oogcapsules.

Wat doet het/voordelen:

  • Vermindert fijn lijntjes en rimpeltjes rond de ogen
  • Hydrateert de dunne huid
  • Het complex met tweevoudige werking vult kleine rimpeltjes onmiddelijk op 
  • Verbetert de stevigheid van de huid rond de ogen
  • De huid blijft langer jong en mooi

Gebruik: Capsule openen door te draaien. De inhoud 's morgens en 's avonds aanbrengen met de vingertoppen en voorzichtig verdelen over de tere huid van de oogkas. Niet kort rond de ogen. Een halve oogcapsule per keer is voldoende.

Belangrijkste ingrediënten:

  • Royal Jelly
  • Sirtuine Activatoren
  • Methyl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer
  • Sodium Hyaluronate

Waarom het goed is voor je huid om dagelijks producten te gebruiken met Hyaluronzuur kun je lezen in de blog of klik hier.

Verpakking: Pot 60 capsules

 

Cosmetica Tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetics

1. Het oogverzorgingsproduct altijd zachtjes met de vingertoppen inkloppen. Sterk wrijven bevordert juist de vorming van rimpels.

2. Ook als je nog jong bent gebruik je best een oogverzorgingsproduct om de gevoelige oogzone te verzorgen. Dit is bovendien een preventieve maatregel om latere tekenen van huidveroudering zoveel mogelijk te beperken.

3. Gebruik je oogverzorging 2x daags. Bij 1x per dag heb je "maar" 50% resultaat.

4. Bewaar eventueel je oogverzorgingsproduct in de koelkast om wallen onder de ogen te minimaliseren.

5. Breng gerust een beetje oogcrème aan op de tere huid rond de lippen. 

6. Reinig je ogen nooit met je gezichtsreiniger. De huid rond de ogen droogt er veel te hard van uit en je bent zo je eigen rimpelmachientje. Gebruik hiervoor de Dual Make-up Remover. Ook geschikt voor wimperextensions. Klik hier.

7. Geen zin om 39 euro te betalen voor de Royal Jelly oogcapsules? Wordt Jafra gastvrouw en je kan de oogcapsules kopen voor maar 16 euro. Als je gastvrouw bent mag je ook Jafra producten kiezen afhankelijk van de party omzet. Meer informatie over onze gratis workshops @home klik hier.

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Alle JAFRA producten ondergaan klinische veiligheidstesten en worden door onafhankelijke, door een commissie gecertificeerde toxicoloog getest. Ze zijn bovendien klinisch en op allergieën, irritatie en dermatologisch getest.

Jafra is niet op dieren getest. JAFRA Gelée Royale is een duurzame grondstof. Bijen worden bij het oogsten of de verwerking van de speciale ingrediënten van onze ROYAL producten op geen enkel wijze schade toegebracht.

 

 

€ 39,00

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen