Ultra Nourishing Gold Gel

Goud het geheim van een stralende huid. Goud is door de eeuwen heen altijd het symbool geweest van macht en rijkdom. Dit glanzende edelmetaal heeft unieke eigenschappen, die tot op heden door niets te vervangen zijn.

En nu is goud ook door de cosmetica ontdekt. Al in de oudheid werd goud gebruikt om de huid strakker te maken, te koelen en te beschermen tegen ontstekingen. Goud laat zich wonderbaarlijk goed in de huid inmasserenen het gezicht krijgt een stralende, zachte teint. Jafra Gold Dynamics biedt met luxe, in natuurlijk goud-ferment gedrenkte texturen oplossingen voor een rijpere huid. Rijk voedende verzorging die je huid soepel maakt en er stralend uit laat zien.  

Kijk links in het item setkortingen voor kortingen tot wel 45%.

Ultra Nourishing Gold Gel

Aanvullende verzorging met hyaluronzuur en gouddeeltjes 

Dit exclusieve serum met gouddeeltjes werkt rustgevend, verzorgt en hydrateert intensief. Hyaluronzuur en Ayurvedische plantenextracten verzorgen gestreste, droge en veeleisende huid. Het serum zorgt er met zijn extract van narcisbollen voor dat de huid jeugdiger uitziet. De huid krijgt meer weerstandskracht en wordt strakker.
 
Voor wie: Voor de huid met laag tot zeer laag vochtgehalte, voor de veeleisende huid en voor de huid die blootstaat aan exreme milieu-omstandigheden.

Werking: Verzorgt en hydrateert intensief en verfijnt het huidbeeld. Verfijnt de poriën en geeft de huid een gelijkmatig aanzien. Gaat de veroudering tegen.

Gebruik: ‘s Morgens en ’s avonds enkele druppels op de gereinigde huid aanbrengen. Voor de dag- of nachtverzorging. Ideaal in combinatie met de Ultra Nourishing Gold Moisturizer.

Verpakking: Glazen flesje van 30 ml

Hyaluronzuur regelt als natuurlijk bestanddeel van ons bindweefsel het watergehalte daar. Een gram hyaluronzuur kan tot maar liefst 6 liter water binden. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid stevig en elastisch blijft. Ronduit fantastisch!

Het slechte nieuws: het lichaam produceert met het ouder worden steeds minder van deze jong-maker. De huid wordt droger en verslapt. Er vormen zich rimpels. Niet fraai! Wat nu?

HUIDVERZORGING MET HYALURONZUUR. Huidverzorging met hyaluronzuur staat bekend als een zeer goed verdragen, effectief middel tegen lelijke rimpels.

Je wilt weten waarom? Hyaluronzuur bestrijdt doelgericht een van de belangrijkste oorzaken van rimpels: het gebrek aan vocht. Hyaluronzuur dringt van buitenaf in de huidlagen, reactiveert de vochtvoorraad en bindt vocht. De cellen worden van binnenuit opgevuld met vocht en droogterimpeltjes worden geëgaliseerd. De huid ziet er fris, vol en glad uit. Een verjongingsbron!

 

€ 66,00

 

Dit artikel is op voorraad