Gold Lifting Eye Cream

Goud het geheim van een stralende huid. Goud is door de eeuwen heen altijd het symbool geweest van macht en rijkdom. Dit glanzende edelmetaal heeft unieke eigenschappen, die tot op heden door niets te vervangen zijn.

En nu is goud ook door de cosmetica ontdekt. Al in de oudheid werd goud gebruikt om de huid strakker te maken, te koelen en te beschermen tegen ontstekingen. Goud laat zich wonderbaarlijk goed in de huid inmasserenen het gezicht krijgt een stralende, zachte teint. Jafra Gold Dynamics biedt met luxe, in natuurlijk goud-ferment gedrenkte texturen oplossingen voor een rijpere huid. Rijk voedende verzorging die je huid soepel maakt en er stralend uit laat zien.  

 

Gold Lifting Eye Cream 

Oogcrème met lifting effect
 
Een multifunctionele oogcrème met lifting effect. Dankzij een combinatie van uiterst effectieve technologie en synthetische en natuurlijke werkzame stoffen revitaliseert de oogcrème de onder hormonale veranderingen lijdende huid rond de ogen en verstevigt deze terwijl ze tekenen van lijntjes en rimpeltjes, gezwollen ogen en kringen onder de ogen minimaliseert. Voor een jeugdige uitstraling.
 
Voor wie: geschikt voor alle huidtypes, speciaal voor de huid die te lijden heeft onder hormonale schommelingen.

 

Werking:

  • Laat de vermoeide huid rond de ogen er als gelift uitzien
  • Verstevigt de huid
  • Verbetert de huidelasticiteit
  • Helpt om tekenen van lijnen en rimpels te verminderen
  • Helpt om tekenen van kringen onder ogen, gezwollen en verslapte huid rond de ogen te verminderen
  • Kalmeert de huid en hydrateert

 

Gebruik: 's ochtends en 's avonds met de vingertoppen zachtjes op de tere huid rond de ogen inkloppen. Niet tot kort tegen de ogen aanbrengen (op de oogkas).

 
Volgorde van gebruik:

  1. Aanbevolen Cleanser 
  2. Lifting Eye Cream
  3. Aanbevolen aanvullende verzorging
  4. Gold Dynamics dag- of nachtcrème

 

Verpakking: tube van 15 ml

 

Beauty tips BY Ine van Deursen Jafra Cosmetica

1. De huid rond de ogen is extreem dun en toont als eerste leeftijdsverschijnselen, stress en aanhoudend slaapgebrek. Breng hier altijd 2x daags oogverzorging aan. Als het oogproduct 1x daags gebruikt wordt heb je maar de helft van de resultaten.

2. Regelmatig last van wallen onder je ogen? Bewaar de oogcrème in de koelkast. 

3. Breng gerust een beetje oogcrème aan op de tere huid rond de lippen. 

4. Jonge dames gebruiken óók een oogverzorgingsproduct om de gevoelige oogzone te verzorgen. Dit is bovendien een preventieve maatregel om latere tekenen van huidveroudering zoveel mogelijk te beperken. 

Belangrijke informatie over Jafra producten, die je een goed gevoel kunnen geven.

Jafra heeft een uitgebreide lijn van premium en dierproef vrije producten. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergene reacties en irritaties.
 

 

€ 37,00

€ 27,90

 

Dit artikel is op voorraad


Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen