Gold Elasticity Recovery Hydrogel

Goud het geheim van een stralende huid. Goud is door de eeuwen heen altijd het symbool geweest van macht en rijkdom. Dit glanzende edelmetaal heeft unieke eigenschappen, die tot op heden door niets te vervangen zijn.

En nu is goud ook door de cosmetica ontdekt. Al in de oudheid werd goud gebruikt om de huid strakker te maken, te koelen en te beschermen tegen ontstekingen. Goud laat zich wonderbaarlijk goed in de huid inmasserenen het gezicht krijgt een stralende, zachte teint. Jafra Gold Dynamics biedt met luxe, in natuurlijk goud-ferment gedrenkte texturen oplossingen voor een rijpere huid. Rijk voedende verzorging die je huid soepel maakt en er stralend uit laat zien.  

Kijk links in het item setkortingen voor kortingen tot wel 45%.

Gold Elasticity Recovery Hydrogel + Firmiplex Complex

Verstevigend serum voor dag en nacht met natuurlijk goud-ferment

Een hydraterende gel die de huidelasticiteit aanmerkelijk vergroot en herstelt. Door JAFRA’s exclusieve Firmiplex Complex met mineralen, amino- en hyaluronzuur wordt de huid verstevigd en de huidteint drastisch verbeterd. Ayurvedische plantenextracten corrigeren droogheid en ruwheid, terwijl de souplesse en het stralende uiterlijk van de huid worden bevorderd. Het natuurlijk goud-ferment laat de huid stralen. Vrij van geurstoffen.
 
Voor wie: Geschikt voor alle huidtypes

Werking:

  • Verstevigt de huid doordat de productie van collageen door het Firmiplex complex wordt gestimuleerd
  • Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid en kalmeert deze
  • Hydrateert de huid door de Ayurvedische plantenextracten
  • Corrigeert een droge en ruwe huid

Gebruik: Dagelijks 's ochtends en ’s avonds zorgvuldig op het gereinigde gezicht en de hals aanbrengen.
 
Volgorde van gebruik:

  1. Aanbevolen Cleanser & Toner
  2. Lifting Eye Cream
  3. Elasticity Recovery Hydrogel + Firmiplex Complex
  4. Gold Dynamics dag- of nachtcrème

Verpakking: Dispenser van 30 ml

Hyaluronzuur regelt als natuurlijk bestanddeel van ons bindweefsel het watergehalte daar. Een gram hyaluronzuur kan tot maar liefst 6 liter water binden. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid stevig en elastisch blijft. Ronduit fantastisch! 

Het slechte nieuws: het lichaam produceert met het ouder worden steeds minder van deze jong-maker. De huid wordt droger en verslapt. Er vormen zich rimpels. Niet fraai! Wat nu?

HUIDVERZORGING MET HYALURONZUUR. Huidverzorging met hyaluronzuur staat bekend als een zeer goed verdragen, effectief middel tegen lelijke rimpels. 

Je wilt weten waarom? Hyaluronzuur bestrijdt doelgericht een van de belangrijkste oorzaken van rimpels: het gebrek aan vocht. Hyaluronzuur dringt van buitenaf in de huidlagen, reactiveert de vochtvoorraad en bindt vocht. De cellen worden van binnenuit opgevuld met vocht en droogterimpeltjes worden geëgaliseerd. De huid ziet er fris, vol en glad uit. Een verjongingsbron!

 

€ 66,00

 

Dit artikel is op voorraad